<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/37784>>.

“Els Pastorets” tornen al Teatre Municipal de l’Escorxador

Talia Teatre actuarà el 26 i 27 de desembre, mentre que AEM-Belles Arts Teatre completarà la programació amb una altra representació l’1 de gener

Talia Teatre actuarà el 26 i 27 de desembre, mentre que AEM-Belles Arts Teatre completarà la programació amb una altra representació l’1 de gener

La tradicional representació d’”Els Pastorets” tornarà al Teatre Municipal de l’Escorxador per a les festes de Nadal. Talia Teatre actuarà el 26 i 27 de desembre, mentre que AEM-Belles Arts Teatre completarà la programació amb una altra representació l’1 de gener.

Talia Teatre

Dilluns 26 i dimarts 27 de desembre 2022 – 18.00 h. Entrada general: 8 €

Una obra tradicional, però que incorpora tècniques escèniques noves i participatives, on els nens poden cantar i ballar, pujar a l’escenari, baixar a les calderes de Pere Botero.

Es una versió actualitzada, fresca, dinàmica i divertida per a tota la família, amb efectes especials i audiovisuals, i amb molta música!

AEM-Belles Arts Teatre

Diumenge, 1 de gener 2023 – 18.00 h. Entrada general: 8 €

Els Pastorets és una representació teatral típica de les festes de Nadal a molts indrets de Catalunya. L'argument combina els continguts del naixement de Jesús, la lluita entre el bé i el mal entre els àngels i els dimonis, i diverses històries i diàlegs dels pastors que rememoren el primer Nadal. La Secció Artística A.E.M., ha interpretat diferents versions de “Els Pastorets” des de la seva fundació l’any 1925. Actualment escenifica la versió de Lluis Millà.

Venda d’entrades

Teatre Municipal de l’Escorxador

Matí : dimarts i dijous de 10.30 h a 12.30 h

Tarda: de dilluns a divendres (no festius) de 17.00 h a 20.00 h

Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació

Taquilla tancada: del 5 al 9 de desembre i els dies 28, 29, 30 de desembre

Consulteu horaris. Tel. 973 279 356

Venda en línia: www.teatreescorxador.com