Els guanyadors del concurs de disfresses del Carnaval de La Bordeta.

La Bordeta celebra el seu Carnaval amb un concurs de disfresses

La festa ha aplegat veïnat del barri de totes les edats al Pavelló Municipal de la Bordeta

La festa ha aplegat veïnat del barri de totes les edats al Pavelló Municipal de la Bordeta

Els barris de Balàfia, Pardinyes, Magraners i La Bordeta continuen amb les celebracions de Carnaval el cap de setmana del 25 i 26 de febrer amb diferents actes que han omplert  els carrers de disfresses, gresca i xerinola.

A La Bordeta, els veïns s’han concentrat a la plaça del Mercat a primera hora de la tarda per iniciar la rua que ha anat fins al Pavelló municipal del barri. Finalitzat el recorregut, ha començat la festa de disfresses, acompanyada de la música de batucada i la dansa de la formació del grup Brincadeira.

L’alcalde Miquel Pueyo, acompanyat del regidor David Melé i de la regidora del barri de La Bordeta Mariama Sall, s’ha unit a la festa per gaudir del sorteig organitzat pel Col·lectiu Bordeta.net. En aquesta rifa hi ha hagut quatre guanyadors, que han obtingut premis tan diversos com un esmorzar a la cafeteria Breakfast family del barri, una impressió de l’Espai Digital de mida gran i un parell de patins de Unnik Hoquei; tots tres regals entregats pel president del col·lectiu, Alfredo Piñol.

Posteriorment, s’ha celebrat una passarel·la de disfresses on s'ha pogut apreciar la qualitat i l’originalitat de les propostes participants.

L’alcalde i els regidors i regidores, acompanyats de la representant del Col·lectiu Bordeta.net Lupe Pavón i del president de l’Associació de Comerciants de La Bordeta, Xavier Orobitg, han deliberat per atorgar els premis, tant individuals com col·lectius, a les millors disfresses del barri.

S’han endut els premis individuals les propostes de “Lola y sus gatos”, una simpàtica “Mary Poppins” i un duet anomenat “La muñeca y su mecánico”. Pel que fa a la categoria de disfresses col·lectives, han estat premiades les “Supermamis”, les “Ovelles esgarriades” i un grup de bussejadors  anomenat “Los buzos”. Tots els premiats s’han endut xecs regal per utilitzar als diferents establiments comercials de La Bordeta.