©CNIS - La Paeria, reconeguda amb el premi al millor projecte d’incorporació de Tecnologies Emergents Fotografia amb alta resolució.

La Paeria, reconeguda amb el premi al millor projecte d’incorporació de Tecnologies Emergents

Laboratoris TIC ha rebut el guardó en aquesta categoria en el marc del XII Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics, celebrat a Madrid.

Laboratoris TIC ha rebut el guardó en aquesta categoria en el marc del XII Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics, celebrat a Madrid.

L’Ajuntament de Lleida ha estat una de les administracions públiques premiades en el marc de la XIIa edició del Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics, que s’ha fet aquest dimecres a Madrid. El projecte Laboratoris TIC, del Parc AbroBioTech, ha estat el projecte guardonat com el millor en la categoria de projecte d’Incorporació de Tecnologies Emergents.

Els Laboratoris TIC del Parc de Lleida van ser iniciats l'any 2011 i tenen com a objectiu la difusió de tecnologies entre estudiants i la ciutadania en general i, per això, desenvolupen activitats com jornades, tallers i pràctiques de tota mena amb estudiants, des de formació professional i batxillerat fins a grau, màster i doctorat. Disposen d’una sèrie d’instal·lacions al propi parc, com el Liquid Galaxy LAB, Lleida Drone LAB, AI LAB i PERA LAB, a on conviuen diferents comunitats: Google Developers Group Lleida, Women Techmakers Lleida, Huawei Developers, Associació LleidaDrone, P.E.R.A., entre altres.

Els Laboratoris han anat creixent en espai i nombre d'estudiants i projectes. Des de la posada en marxa del primer laboratori, més de 5.000 estudiants de Lleida, Catalunya, Espanya i 15 països, han fet les seves pràctiques i col·laborat projectes als Laboratoris TIC. A més a més, manté una gran xarxa mundial de mentors especialitzats que ajuden els estudiants i molts partners que col·laboren.

A més dels premis per categories, s’han lliurat també premis especials i un reconeixement especial: Més info CNIS 2022.