Un moment de la visita a aquest nou polígon industrial.

La urbanització del nou polígon industrial de Torre Solé, llesta a finals de juny

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el primer tinent d'alcalde, Toni Postius, han visitat avui les obres d'aquesta nova zona industrial de promoció privada, la primera que es fa a Lleida des de fa catorze anys

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el primer tinent d'alcalde, Toni Postius, han visitat avui les obres d'aquesta nova zona industrial de promoció privada, la primera que es fa a Lleida des de fa catorze anys

Les obres d'urbanització del nou polígon industrial de Torre Solé quedaran acabades a finals del mes de juny, fet que permetrà començar ja a tramitar les llicències d'obres perquè s'hi puguin instal·lar les primeres empreses.

Aquest sector de promoció privada (Sur 35), situat entre el polígon Camí dels Frares i les carreteres LL-11 i la variant sud (C-13), té 36 hectàrees de superfície i rep el nom d'una antiga masia situada al mig dels terrenys, que es conserva i formarà part d'una de les finques per equipaments que corresponen a la Paeria.

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el primer tinent d'alcalde, Toni Postius, han visitat avui les obres d'aquesta nova zona industrial, la primera que es fa a Lleida des de fa catorze anys, que ofereix parcel·les d'entre 5.000 i 25.000 metres quadrats.

"La comercialització de les finques ja es troba en una fase avançada, amb una bona resposta de les empreses de Lleida que han vist en aquest polígon una bona opció per ampliar les seves instal·lacions", ha afirmat Pueyo. "Mentre no iniciem l'operació Torreblanca-Quatre Pilans, això permet ampliar els espais d'instal·lació per a les activitats industrials això és una bona notícia per a la ciutat i el territori", ha afegit.

"Estem molt contents i satisfets de veure les obres tan avançades. Agraïm l'esforç que han fet empresaris i promotors de la ciutat que ens dotaran de més sòl industrial, que és molt necessari. Això va en la línia d'actuació que estem treballant al govern de la Paeria en aquests quatre anys d'impulsar totes les àrees on la ciutat pot créixer i també de potenciar els polígons existents", ha explicat, per la seva banda Postius. A més, el tinent d'alcalde ha recordat que ben aviat s'atorgarà la llicència per a portar l'aigua potable al polígon El Segre, un compromís del govern.

En nom dels promotors, el conseller delegat de Farre Consulting, Josep Maria Solanes, ha destacat que "teníem la il·lusió de donar resposta a la necessitat de sòl industrial que tenim a la ciutat i la resposta ha estat molt bona", amb un ritme de comercialització de les parcel·les que se situa entre el 60 i el 70%, ha assenyalat.