La Ruta de Carnaval omple la ciutat de música, festa i colors.

Milers de persones gaudeixen la Rua del Carnaval de Lleida 2024

43 carrosses i 9 comparses han omplert de disbauxa, colors i música el centre de la ciutat de Lleida

Demà, cursa de llits des de l’església de Sant Llorenç i fins a la plaça de Sant Joan

43 carrosses i 9 comparses han omplert de disbauxa, colors i música el centre de la ciutat de Lleida

Demà, cursa de llits des de l’església de Sant Llorenç i fins a la plaça de Sant Joan

La ciutat de Lleida ha esclatat en colors, disbauxa i música al ritme de les 43 carrosses que han participat a la Rua de Carnaval 2024.

 

L’alcalde, Fèlix Larrosa, i el regidor de Festes, Xavi Blanco, han seguit el recorregut de la Rua que anava movent-se a ritme les comparses i les disfresses tot omplint els carrers del centre de Lleida. La ciutat s’ha vestit de marcians, enginys voladors, barrufets, minions, personatges de l’imaginari infantil, cocodrils o éssers màgics en una rua que ha fet les delícies de milers de lleidatanes i lleidatans de totes les edats que participen de l’acte central del Carnaval a Lleida.

Els actes, que  es van iniciar el 8 de febrer, continuen demà diumenge, dia 11, a partir de les 11  h, amb la cursa de llits. Una  col·lecció d’andròmines que baixen des de l’església de Sant Llorenç i arriben a la plaça de Sant Joan, on hi haurà l’espectacle d’animació “salta, canta i balla”, de Sac Espectacles. Hi haurà també el ball de vermut i el lliurament de premis de la cursa de llits. A la tarda, a la Sala Martina Castells de la Llotja, hi haurà sessió de ball per a la gent gran.

Dimarts 13, a la sala Alfred Perenya, es presentarà el llibre “Santificaràs les Festes” de Maria Garganté, dins la sèrie Deu Manaments de l’editorial Fragmenta.

I per acabar el Carnaval, dimecres, a partir de les 18 h, es farà l’Enterro de la Sardina, amb la comitiva i l’acompanyament musical de la Ilerband. En aquesta edició s’ha variat el recorregut i s’inicia al costat de l’Auditori i s’acaba a Blondel.