Espais

Entrada a la Casa de Fusta La Casa de Fusta situada al mig del barri antic de la Ciutat de Lleida, és un espai molt acollidor per treballar i crear connexions entre persones de l’àmbit creatiu digital.
Disposa d’un ampli espai per compartir amb altres coworkers, compta amb diverses taules per desenvolupar els projectes propis al mateix temps que sorgeixen noves sinergies amb els companys. Espai amb dos taules llargues i cadires d'oficina
Sala de reunions La sala de reunions és la zona de La Casa de Fusta per portar als clients, mantenir la confidencialitat i tancar els contractes dels projectes. Amb una capacitat de fins a 8 persones.
La zona de la terrassa s’utilitza majoritàriament per esdeveniments, formació i workshops. És un espai polivalent i on es pot prendre l’aire! Zona de terrassa
Espai d'office. Taula petita amb 8 cadires. L’office és l’espai idoni per fer un break entre projecte i projecte, prendre un cafè, compartir les teves idees i propostes de nous projectes amb els altres coworkers. Zona equipada amb cafetera, nevera i microones.