La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

LleidArt Ensemble porta la seva “Nit transfigurada” a l’Auditori

Data de publicació: 13/10/2021

En el marc de la programació de tardor de LaTemporada Lleida, el concert tindrà lloc divendres, 22 d’octubre, a les 20 h

Xerrada prèvia a propòsit del concert a càrrec de Carme Sedó i Dolors Ricart aquest dijous, 14 d’octubre, a les 19 h a la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori amb entrada lliure

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

LleidArt Ensemble porta la seva “Nit transfigurada” a l’Auditori Municipal Enric Granados el proper divendres, 22 d’octubre, a les 20 h, en el marc de la programació de tardor de LaTemporada Lleida. A més, per a aquest dijous, 14 d’octubre, a les 19 h, a la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori , s’ha organitzat una xerrada prèvia a propòsit del concert a càrrec de Carme Sedó i Dolors Ricart amb entrada lliure.

El repertori que forma part d’aquesta proposta es construeix a partir de la transformació. La primera obra Fuga del ángel (Bach - Piazzolla Project) és per a quartet de corda. Es tracta d’un arranjament molt especial d’Eckart Runge, Friedemann Weigle i Artemis Quartet on es mostra un univers dens i poderós en el que es viatja de la música de J. S. Bach a la d’Astor Piazzolla.

Una metamorfosi musical constant del barroc al tango. L’altra peça que completa el programa és la “Nit transfigurada” d’Arnold Schönberg. Aquesta obra per a sextet de corda és considerada la primera partitura important del compositor i s’inspira en el poema homònim de Richard Dehmel, així com en el primer moment en què el compositor coneix la seva futura esposa: Mathilde von Zemlinsky. La “Nit transfigurada” és una obra plena de romanticisme, d’on es desprèn un amor sense condicions.

Fitxa

Músics: Christian Torres, violí I. Ariadna Gabarrell, violí II. Josep Bracero, viola I. Miquel Córdoba, viola II. Oriol Aymat, violoncel I. Irma Bau, violoncel II.

Programa

Fuga del ángel per a quartet de corda (Bach - Piazzolla Project / E. Runge, F. Weigle i Artemis Quartet)

Nit transfigurada per a sextet de corda (A. Schönberg)

Les entrades (11 €, la general i 9 €, la reduïda) es poden adquirir al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles de l’Auditori, Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador i a l’oficina de Turisme de Lleida.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.