La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Joventut participa en unes jornades tècniques a Perpinyà

Data de publicació: 9/7/2007

Amb l'objectiu de preparar una trobada internacional de tipus cultural i esportiu entre joves de les ciutats agermanades amb Perpinyà, entre elles Lleida

JOVENTUT


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


El regidor de joventut, Oriol Yuguero, assistirà en representació de Lleida al seminari amb les ciutats agermanades amb Perpinyà que tindrà lloc els dies 10 i 12 de juliol en aquesta ciutat francesa. La trobada es porta a terme en el marc del projecte de col·laboració transfronterer existent entre les dos municipis en matèria de Joventut.

Perpinyà succeirà la ciutat de Lleida com a Capital de la Cultura Catalana l’any 2008. La trobada de Perpinyà està orientada a perfilar activament el programa dels actes per acollir la celebració. En aquest marc, la Regidoria de Relacions Internacionals de la vila de Perpinyà té el projecte d’organitzar un gran encontre cultural i esportiu de joves amb totes les seves ciutats agermanades. A més de Lleida, per tant, també hi participarien altres ciutats agermanades com Hannover, Lancaster o Sarasota.


Projecte transfronterer

El projecte transfronterer entre Lleida i Perpinyà ha donat lloc a diferents programes de col·laboració des que es va iniciar l’any 2004. El més recent ha estat la participació de la regidoria al Festival Juvenil Ida y Vuelta (juny 2007) que organitza anualment la ciutat i que aquest any va tornar a ser un èxit de convocatòria.

La finalitat del projecte transfronterer se centra a fomentar 3 tipus d’intercanvis:
- Intercanvis entre joves a través de temàtiques diverses
- Intercanvis entre actors associatius i associacions de joves
- Intercanvis entre professionals de l’animació adolescent i jove i desenvolupament social.

En el temps que porta en funcionament el projecte de col·laboració s’han dut a terme diverses accions com, per exemple, trobades bilaterals entre grups de joves i professionals de l’àmbit de joventut d’ambdues ciutats.

El seminari de treball es durà a terme des del 10 al 12 de juliol.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.