<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/intangible-festival-d2019art_tecnologia-_-eines-i-processos-creatius-amb-anna-carreras-alba-g-corral-i-moderat-per-monica-rikic>>.

INTANGIBLE. Festival d’art_tecnologia _ EINES I PROCESSOS CREATIUS, Taula rodona amb Anna Carreras, Alba G. Corral i moderat per Mónica Rikíc

Data d'inici

Què?
Ciències i tecnologies Xerrades i Conferències Joan Oró
Quan?
27/10/2023 de 20:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Biblioteca de la Fundació Sorigué
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Taula rodona on es tractaran temes de cultura i art digital.

#talk #cultura_digital #art_generatiu

Anna Carreras
Programadora creativa i artista digital interessada en l'experimentació en comunicació interactiva centrant el seu treball en l'ús d'algoritmes generatius, codi creatiu i tecnologia interactiva com a mitjà de comunicació i generador d'experiències.

https://www.annacarreras.com/


Alba G. Corral
Artista visual, desenvolupadora de codi i docent. Amb formació en enginyeria informàtica, Corral ha estat creant art utilitzant el programari durant l'última dècada. La seva pràctica s'estén a través del viu, vídeo, els mitjans digitals i la instal·lació. A través de diferents pràctiques artístiques explora narratives abstractes.

https://blog.albagcorral.com/


Mónica Rikíc

Artista electrònica. Premi Nacional de Cultura de Catalunya 2021. Desenvolupa la pràctica mitjançant el codi i l'electrònica creativa, combinant-los amb objectes no digitals per crear dispositius teatrals electrònics i instal·lacions robòtiques. El seu interès rau en la recerca de l'impacte social i el pensament crític al voltant de les tecnologies alternatives través de l'open hardware . Els seus projectes han estat exposats a diferents institucions i festivals nacionals i internacionals des de fa més de deu anys.

https://monicarikic.com/

En col·laboració amb la Fundació Sorigue

((.)) Activitat també en streaming