La pianista argentina Martha Argerich fa parada a Lleida en la seva gira per Espanya. actuarà a l’Auditori municipal Enric Granados acompanyada de Pablo Galdo, un dels pianistes espanyols més internacionals.

La pianista argentina Martha Argerich fa parada a Lleida en la seva gira per Espanya

Actuarà el dijous 4 d’abril a l’Auditori municipal Enric Granados

A més de Lleida, els concerts previstos en aquesta gira són a Madrid i Barcelona

Actuarà el dijous 4 d’abril a l’Auditori municipal Enric Granados

A més de Lleida, els concerts previstos en aquesta gira són a Madrid i Barcelona

La pianista argentina Martha Argerich (Buenos Aires, 1941), una de les intèrprets més reconegudes del S. XX i XXI, farà parada a Lleida en la seva gira per Espanya. El primer concert que ofereix a l’Auditori municipal Enric Granados tindrà lloc el dijous 4 d’abril i és un dels tres que es podran escoltar en aquest gira, juntament amb el de Madrid i Barcelona. És una actuació que s’ha programat de manera extraordinària a l’Auditori, esdevenint un concert històric d’aquesta llegendària pianista Martha Argerich. És considerada com una de les més grans intèrprets del segle XX i XXI actuarà a l’Auditori acompanyada de Pablo Galdo, un dels pianistes espanyols més internacionals i destacats de la seva generació, que ha actuat a més de 40 països i amb famosos músics actuals.

El programa inclourà una primera part de 2 pianos i 4 mans amb obres de Schubert, Ravel i Xostakóvitx, i la segona part amb el “Carnaval dels Animals” de Saint Saëns on actuaran amb LleidArt Ensemble, formació resident de l'Auditori. Aquesta part també anirà acompanyada per imatges animades creades per l'artista visual Sandra Albukrek.

El concert, organitzat per l'Ajuntament de Lleida en col·laboració amb l'Associació Música Clàssica Galícia i l'Auditori de Lleida, se celebrarà el dia 4 d’abril a les 20 h.

Entrades a la venda a: Regidoria de Cultura / Auditori municipal Enric Granados
Preus: 45 € ( platea i amfiteatre) 40 € ( laterals parells i senars).