27/4/2007

De conformitat a les previsions de l'article 206 del vigent Reglament d'organització i funcionament dels ens locals, cal fer constar que el redactat del text d'aquests acords no és definitiu fins que no s'aprovi l'acta per part del plenari de la Corporació.

L'objectiu de la reproducció de les actes mitjançant aquest sistema té un caràcter eminentment informatiu. De conformitat amb les previsions del vigent Reglament d'organització i funcionament dels ens locals, la forma ordinària d'acreditació dels actes i acords municipals és mitjançant una certificació administrativa expedida per la Secretaria de la corporació o funcionari autoritzat a tal efecte.

Ordre del dia

Ajuntament Ple
Data: 27 d'abril de 2007
Hora: a les 11:00 h

ALCALDIA

Proposta aprovació de l’acta de la sessió anterior.

Donant compte dels decrets dictats per l’Alcaldia des del darrer Ple ordinari.

Ratificació del decret d’Alcaldia de 4-4-2007, designant al Sr. Lluís P. Alonso i Ballester com a representant de l’Ajuntament en el “Consorci del Transport Públic de l’Àrea de Lleida”.

Proposta de substitució d’un membre del Consell d’Administració de l’IMS , a proposta del grup municipal del PSC.

Proposta de substitució d’un membre del Consell Rector de l’IME , a proposta del grup municipal del PSC.

Proposta d’aprovació d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Abadia de Montserrat 2025.

Proposta d’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i l’entitat IPCENA.

Proposta de concessió d’honors i distincions a les persones i entitats següents:

- Medalla de la ciutat a títol pòstum al Sr. Simeó Miquel Peguera.
- Placa de la Paeria a la solidaritat a UNICEF
- Placa de la Paeria a la solidaritat a la Llar de Jubilats de la Bordeta.
- Placa de la Paeria al mèrit educatiu i pedagògic a la Promotora Social Equip de Campaments (PROSEC).
- Placa de la Paeria al mèrit educatiu i pedagògic al Col·lectiu d’Iniciatives Juvenils contra l’Atur (CIJCA).
- Placa de la Paeria al mèrit educatiu al Col·legi El Carme de Lleida.
- Placa de la Paeria al mèrit educatiu a l’IES Escola del Treball de Lleida.


COMISSIÓ INFORMATIVA DE SERVEIS GENERALS

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació del lloc de treball de Secretaria Executiva del Responsable polític de l’àmbit d’Economia

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació del lloc de treball de Secretaria Executiva del Responsable polític de l’àmbit d’Urbanisme

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació del lloc de treball de Secretaria Executiva del Responsable polític de l’àmbit de Serveis Generals

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació del lloc de treball de Secretaria Executiva del Responsable polític de l’àmbit de Participació, Educació i Sostenibilitat.

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació del lloc de treball de Secretaria Executiva del Responsable polític de l’àmbit de Cultura, Esports i Drets Civils.

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació de cinc llocs de treball de Secretaria Executiva d’Alcaldia.

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació del lloc de treball de Secretaria Executiva de la Sindicatura de Greuges.

Proposta aprovació bases reguladores Convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de lliure designació del lloc de treball de Cap de Servei de Fiscalització i Control Pressupostari

Proposta creació de cinc places per a la integració del grup D al C de conformitat amb art. 37 de l’Acord de Condicions Laborals.

Proposta canvi denominació lloc de treball.

Proposta amortització d’una plaça de Psicòleg/oga i la creació d’una plaça de Psicopedagog/a.

Proposta aplicació del fons addicional del 0,35% anual de la massa salarial establerta en la disposició addicional segona del vigent Acord de Condicions Laborals

Proposta d’aprovació del Conveni entre l’Ajuntament de Lleida, el Consell Comarcal del Segrià i l’Empresa EYSA sobre la prestació del servei de retirada de vehicles de la via pública.

Proposta d’aprovació del Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i l’Associació de col·laboradors de Protecció Civil de Lleida i província.


COMISSIÓ INFORMATIVA DE CULTURA, ESPORTS I DRETS CIVILS

Proposta de concessió d’una Medalla de la Paeria al mèrit cultural a Mns. Francesc Xavier Ciuraneta Aymi.

Proposta aprovació del Conveni marc entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Ajuntament de Lleida per al desenvolupament de programes i actuacions d’acolliment lingüístic; i de l’Annex a aquest conveni marc per a l’organització de l’Aula de la Llengua.

Proposta d’aprovació de la modificació de la clàusula tercera del Conveni amb el Club Esportiu Lleida Llista Blava de 9 de juny de 2004 (exp. 28/04).

Proposta d’aprovació de Convenis de col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis, el Club Hípic Segre, l’Associació Lleidatana, el Sícoris Club, el Club Esportiu Volley Lleida de la Terra Ferma, el Club Rally Clàssics.org, el Moto Club Segre i l’Escuderia Lleida, per a la dinamització de l’esport d’èlit i competicions de caire nacional a la ciutat de Lleida (exp. 05/07).

Proposta d’aprovació del Conveni amb la Federació Catalana de Gimnàstica per a l’organització del Torneig Internacional de Gimnàstica Ciutat de Lleida (exp. 06/07).

Proposta d’aprovació de Convenis amb el Club Bàsquet Lleida, el Centre Excursionista de Catalunya, el Club de Futbol Pardinyes i el CECELL, per a la dinamització de l’esport femení a la ciutat de Lleida (exp. 07/07).

Proposta d’aprovació de convenis amb la Societat de Pescadors Esportius de Lleida, la Unió Esportiva Bordeta, el Centre Excursionista de Lleida, la Federació Catalana de Piragüísme, la Penya Ciclista Colomina, el Club Petanca Secà Sant Pere, Natació per Tothom, el Club Esportiu Lleida Llista Blava i la Secció Esportiva AEM, per a la dinamització de l’esport de base i la integració social (exp. 08/07).

Proposta per a la ratificació de les sol·licituds de subvenció directes presentades per la Regidoria d’Esports al Consell Català de l’Esport per a Pavelló poliesportiu (exp.09/07).


COMISSIÓ INFORMATIVA DE PARTICIPACIÓ, EDUCACIÓ I SOSTENIBILITAT

Proposta d’aprovació de les Bases i Convocatoria PREMI BAULA a projectes d’experiències participatives.

Proposta d’aprovació de les Bases i Convocatòria de Beques CRISTINA DE PIZAN.

Proposta d’aprovació de la modificació de diversos articles de l’ordenança municipal de neteja viària i gestió de residus de Lleida.

Proposta d’elaboració del Projecte Educatiu de Ciutat.


COMISSIÓ INFORMATIVA D'ECONOMIA

Expedient de Modificació de l’Ordenança fiscal municipal 3.5 Taxa per la utilització de les sales d’equipaments municipals.

Expedient de Modificacions de crèdits al Pressupost de l’Institut Municipal de Treball “Salvador Seguí” 2007 (I).

Constitució d’una concessió administrativa a favor del consorci del PCITAL de diversos edificis i terrenys, situats al Turó de Gardeny i al sector Ciutat Jardí (Jardí Botànic).

Expedient per atorgar una placa de la Paeria al mèrit científic o investigador a San Miguel, Fàbricas de Cerveza y Malta SA.

COMISSIÓ INFORMATIVA D'URBANISME

Proposta aprovant el text del Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya, mitjançant ADIGSA, empresa pública, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, i la Secretaria General del Departament d’Acció Social i Ciutadania, per a la posada en marxa del Programa de mediació per al lloguer social en el municipi de Lleida.

Proposta aprovant la desestimació de les al·legacions presentades per la mercantil ENDESA DISTRIBUCIÓN ELÉCTRICA SLU, relatives a l’expedient de concessió administrativa de domini públic d’una finca municipal, situada al sector SUR 36, destinada a la construcció i explotació d’una subestació de transformació per tal de distribuir energia elèctrica a la zona de Lleida.

Aprovar l’adjudicació de la concessió administrativa esmentada a l’entitat mercantil ELECTRA CALDENSE, SA (Mesa contractació 23/04/07).

Proposta aprovant la desafectació del servei públic d’un vehicle municipal que estava adscrit a Alcaldia, marca VOLVO, matrícula 3613-BLZ.

Proposta aprovant el text del Conveni específic per a la construcció de 84 habitatges de protecció oficial, en règim de venda al municipi de Lleida, en la parcel·la de titularitat municipal anomenada L-1 del Pla Parcial, SUR 5 (Copa d’Or), que subscriuran l’Ajuntament de Lleida i l’entitat HABITATGE ENTORN, SCCL (CC.OO).

Proposta aprovant el text del Conveni específic per a la construcció de 117 habitatges de protecció oficial, en règim de lloguer al municipi de Lleida, en la parcel·la de titularitat municipal anomenada L-2 del Pla Parcial, SUR 5 (Copa d’Or), que subscriuran l’Ajuntament de Lleida, Caixa de Catalunya i l’entitat PROVIURE CIUTAT DE LLEIDA, SL.

Proposta aprovant el text del Conveni específic per a la construcció d’habitatges de protecció oficial, en règim de lloguer al municipi de Lleida, en sengles parcel·les de titularitat municipal situades als àmbits de la UA 71 (Magraners), sector SUR 21 i UA 28, que subscriuran l’Ajuntament de Lleida, Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona i l’entitat mercantil FOMENT IMMOBILIARI ASSEQUIBLE, SAU. En les esmentades parcel.les es podran construir respectivament 50, 45 i 60 habitatges.

Proposta aprovant el text del Conveni específic per a la construcció de 48 habitatges de protecció oficial, en règim de venda al municipi de Lleida, en una parcel·la de titularitat municipal situada en l’àmbit de la UA 71 (Magraners), que subscriuran l’Ajuntament de Lleida i l’entitat LLAR UNIÓ CATALONIA, SCCL (UGT).

Proposta aprovant la ratificació del Conveni de col·laboració entre el Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Lleida, per al finançament d’accions complementàries a la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial, en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació.

Informe-proposta aprovant la correcció d’una errada material del Pla General de Lleida en el front de la plaça situada entre els carrers Sant Vicenç de Paul, Borges Blanques i Granadella.

Informe-proposta aprovant inicialment el projecte de modificació puntual del Pla General de Lleida per a la delimitació d’un àmbit d’actuació sotmès a un Pla de Millora urbana, en l’àmbit del Seminari, pel seu desenvolupament urbanístic.Informe-proposta aprovant suspendre l’aprovació definitiva del text refós del projecte del Pla Parcial del SUR 4, situat al Secà de Sant Pere.

Informe–proposta aprovant el Conveni de Gestió Urbanística de cessió anticipada d’una finca situada al SUR 22, subscrit entre l’Ajuntament de Lleida i les entitats Promociones Majes 2002 i Habitatges Lacovi SL.

Informe-proposta aprovant el Conveni de Gestió Urbanística de cessió anticipada d’una finca situada al SUR 7, subscrit entre l’Ajuntament de Lleida i el Sr Antonio Bota Segura.

Proposta aprovant el text del conveni de col·laboració entre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l’Ajuntament de Lleida, relatiu al traspàs de la Generalitat a l’Ajuntament dels trams de la carretera C-230a entre els PK 0+000 al 1+740 i la carretera L-702 entre els PK 0+000 al 1+100.

Proposta aprovant l’addenda al conveni de col·laboració subscrit el 31 de juliol de 2002 entre l’Ajuntament, el Ministeri de Foment, la Generalitat de Catalunya, RENFE i GIF (actualment ADIF), per al desenvolupament de les obres derivades de la transformació de la xarxa arterial ferroviària de Lleida.


COMISSIÓ INFORMATIVA D'ALCALDIA

Moció del grup municipal d’ICV-EA referent a les emissions de TV3 al país valencià.

Acords adoptats

1.- APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR


Per unanimitat s'acorda aprovar l'acta de la darrera sessió feta el dia 30 de març de 2007.



2.- DONANT COMPTE DELS DECRETS DICTATS PER L'ALCALDIA DES DEL DARRER PLE


La Corporació resta assabentada dels decrets dictats per l'Alcaldia des del darrer ple i que van del núm. 1397 fins al núm. 2020, ambdòs inclosos.



3.- RATIFICANT DECRET D'ALCALDIA DE DESIGNACIÓ DEL REGIDOR SR. LLUÍS P. ALONSO BALLESTER COM A REPRESENTAT DE L'AJUNTAMENT EN EL "CONSORCI DEL TRANSPORT PÚBLIC DE L'ÀREA DE LLEIDA"


Per unanimitat s'acorda ratificar decret d'Alcaldia de data 4-4-2007 pel qual es designava el regidor Sr. Lluís P. Alonso Ballester com a representant de l'Ajuntament en el "Consorci del Transport Públic de l'Àrea de Lleida".



4.- SUBSTICIÓ D'UN MEMBRE DEL CONSELL D'ADMINISTRACIÓ DE L'IMS A PROPOSTA DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC


Per unanimitat s'acorda:

1. Nomenar com a membre del Consell d'Administració de l'Institut Municipal de Sostenibilitat de Lleida a S.Sa. Candi Villafañe i Àrboles, a proposta del grup municipal del PSC, en substitució de la Sra. Pilar Castillo i Elies.

2. Notificar aquest acord a les persones interessades i a l'Institut Municipal de Sostenibilitat de Lleida, als efectes oportuns.



5.- SUBSTITUCIÓ D'UN MEMBRE DEL CONSELL RECTOR DE L'IME, A PROPOSTA DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC


Per unanimitat s'acorda:

1. Nomenar com a membre del Consell Rector de l'Institut Municipal d'Educació de Lleida a S.Sa. Candi Villafañe i Àrboles, a proposta del grup municipal del PSC, en substitució de la Sra. Pilar Castillo i Elies.

2. Notificar aquest acord a les persones interessades i a l'Institut Municipal d'Educació de Lleida, als efectes oportuns.



6.- APROVACIÓ CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA I LA FUNDACIÓ ABADIA DE MONTSERRAT 2025


Per unanimitat s'acorda:

1r. Aprovar el text del Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida i la Fundació Privada Abadia de Montserrat, 2025, que consta en l'expedient, per tal d'ajudar a la realització de les activitats destinades al compliment de les finalitats d'interès general pròpies de la Fundació.

2n. Aprovar la despesa prevista al pressupost municipal per l'any 2007, per un import de 6.000 euros, subvenció que s'atorga de conformitat a allò previst en l'article 22.2.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3r. Autoritzar l'Il.lim. Sr. alcalde per la signatura del conveni, àdhuc la seva modificació en aspectes no substancials, i per la realització dels actes necessaris per l'execució del conveni abans esmentat.

4t. Notificar aquest acord a la Fundació Privada Abadia de Montserrat, 2025, als efectes oportuns.



7.- APROVACIÓ CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA I L'ENTITAT IPCENA


Per unanimitat s'acorda:

1r. Aprovar el text del Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida i la Institució de ponent per a la conservació i l'estudi de l'entorn natural (IPCENA), que consta en l'expedient, per tal d'ajudar al finançament de les campanyes de educació ambiental i de sensibilització social en els principis del creixement sostenible d'IPCENA a la ciutat de Lleida.

2n. Aprovar la despesa de 9.000 euros, amb càrrec a la partida 01.111.48901 del pressupost municipal per l'any 2007, subvenció que s'atorga de conformitat a allò previst en l'article 22.2.c de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3r. Autoritzar l'Il.lim. Sr. alcalde per la signatura del conveni i per la realització dels actes necessaris per l'execució del conveni abans esmentat.



8.- CONCESSIÓ DE LA MEDALLA DE LA CIUTAT A TÍTOL PÒSTUM AL SR. SIMEÓ MIQUEL PEGUERA


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la medalla d'or de la ciutat, a títol pòstum, al SR. SIMEÓ MIQUEL I PEGUERA, fonamentada en que ha servit els interessos de la ciutat i de tots els lleidatans amb dedicació i honestedat i amb un alt grau d'excel·lència.



9.- CONCESSIÓ DE LA PLACA DE LA PAERIA A LA SOLIDARITAT A UNICEF


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la Placa de la Paeria a la solidaritat a UNICEF, fonamentada en la important tasca que des de fa 60 anys ha estat duent a terme aquesta entitat en la lluita dels drets dels infants.



10.- CONCESSIÓ DE LA PLACA DE LA PAERIA A LA SOLIDARITAT A LA LLAR DE JUBILATS DE LA BORDETA


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la Placa de la Paeria a la solidaritat a la Llar Municipal de Jubilats de la Bordeta, fonamentada en la important tasca que des de fa 25 anys ha estat duent a terme aquesta associació, especialment amb la gent gran, tot i potenciant la participació d'aquest col·lectiu en les activitats i en la via lúdica i de lleure de la nostra ciutat.



11.- CONCESSIÓ DE LA PLACA DE LA PAERIA AL MÈRIT EDUCATIU I PEDAGÒGIC A LA PROMOTORA SOCIAL EQUIP DE CAMPAMENTS (PROSEC)


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la Placa de la Paeria al mèrit educatiu i pedagògic a Promotora Social Equip de Campaments -PROSEC. fonamentada en la important tasca que des de fa 20 anys ha estat duent a terme aquesta associació, especialment amb el col·lectiu de joves i adolescents, i per la seva implicació amb aquest sector de la població de Lleida.



12.- CONCESSIÓ DE LA PLACA DE LA PAERIA AL MÈRIT EDUCATIU I PEDAGÒGIC AL COL·LECTIU D'INICIATIVES JUVENILS CONTRA L'ATUR (CICJA)


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la Placa de la Paeria al mèrit educatiu i pedagògic al Col·lectiu d'Iniciatives Juvenils Contra l'Atur - CIJCA, fonamentada en la important tasca que des de fa 20 anys ha estat duent a terme aquesta associació, especialment amb el col·lectiu de joves i adolescents, i per la seva implicació amb aquest sector de la població de Lleida.



13.- CONCESSIÓ DE LA PLACA DE LA PAERIA AL MÈRIT EDUCATIU AL COL·LEGI EL CARME DE LLEIDA


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la Placa de la Paeria al mèrit educatiu al col·legi El Carme de Lleida, fonamentada en la important tasca pedagògica realitzada i la llarga trajectoria de la institució que ha celebrat el 75è Aniversari de la seva creació.



14.- CONCESSIÓ DE LA PLACA DE LA PAERIA AL MÈRIT EDUCATIU A L'IES ESCOLA DEL TREBALL DE LLEIDA


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la Placa de la Paseria al mèrit educatiu a l'IES Escola del Treball de Lleida, fonamentada en la important tasca pedagògica realitzada i la llarga trajectoria de la institució que celebra enguany el 75è Aniversari de la seva creació.



15.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ , MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DEL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L 'ÀMBIT D'ECONOMIA


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L'ÀMBIT D'ECONOMIA, mitjançant el sistema de lliure designació.



16.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ, MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DEL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L 'ÀMBIT D'URBANISME


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L'ÀMBIT D'URBANISME, mitjançant el sistema de lliure designació.



17.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISI , MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DEL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L 'ÀMBIT DE SERVEIS GENERALS


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L'ÀMBIT DE SERVEIS GENERALS , mitjançant el sistema de lliure designació.



18.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISI , MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DEL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L 'ÀMBIT DE PARTICIPACIÓ, EDUCACIÓ I SOSTENIBILITAT


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L'ÀMBIT DE PARTICIPACIÓ, EDUCACIÓ I SOSTENIBILITAT, mitjançant el sistema de lliure designació.



19.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ, MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DEL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L 'ÀMBIT DE CULTURA ESPORTS I DRETS CIVILS


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de SECRETARIA EXECUTIVA DEL RESPONSABLE POLÍTIC DE L'ÀMBIT DE CULTURA, ESPORTS I DRETS CIVILS, mitjançant el sistema de lliure designació.



20.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ , MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DE CINC LLOCS DE TREBALL DE SECRETARIA EXECUTIVA D'ALCALDIA


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió de cinc llocs de treball de SECRETARIA EXECUTIVA D'ALCALDIA , mitjançant el sistema de lliure designació.



21.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ , MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DEL LLOC DE TREBALL DE SECRETARIA EXECUTIVA DE LA SINDICATURA DE GREUGES


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de SECRETARIA EXECUTIVA DE LA SINDICATURA DE GREUGES, mitjançant el sistema de lliure designació.



22.- APROVACIÓ BASES CONVOCATÒRIA PER A LA PROVISIÓ , MITJANÇANT LLIURE DESIGNACIÓ, DEL LLOC DE TREBALL DE CAP DE SERVEI DE FISCALITZACIÓ I CONTROL PRESSUPOSTARI


Amb caràcter previ a la votació del punt de l'ordre del dia, el grup de CiU demana que se sotmeti a votació deixar-ho sobre la taula. Aquesta proposta és rebutjada amb 7 vots a favor de CiU, 16 en contra del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 3 abstencions del PP.

Sotmesa a votació la proposta del cap del Servei de Recursos Humans, amb16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

Aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de CAP DE SERVEI DE FISCALITZACIÓ I CONTROL PRESSUPOSTARI, mitjançant el sistema de lliure designació.



23.- CREACIÓ DE CINC PLACES PER A LA INTEGRACIÓ DEL GRUP D AL C DE CONFORMITAT AMB L'ART. 37 DE L'ACORD DE CONDICIONS LABORALS


Vista la proposta feta pel director de l'Àmbit del Servei d'Economia, en la que manifesta que resulta convenient, ateses les seves característiques, la creació de cinc places de cobrador-notificador, grup C, places que s'inclouran en el procès de promoció especial d'integraicó del grup D al C (article 37 del vigent acord de condicions laborals).

Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta del cap del Servei de Recursos Humans:

Creació de cinc places de COBRADOR-NOTIFICADOR, grup C, per tal de donar compliment a l'article 37 del vigent acord de condicions laborals.






24.- APROVACIÓ CANVI DENOMINACIÓ LLOC DE TREBALL


Vista la proposta de la directora del Servei de l'Àmbit d'Urbanisme, Sra. Teresa Serentill Brescó, en la que manifesta que resulta convenient, ateses les seves competències i funcions, el canvi de denominació del Negociat de Logística per Negociat de Disciplina d'Activitats.

Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta del cap del Servei de Recursos Humans:

El canvi de denominació de l'actual Negociat de Logística per negociat de Disciplina d'Activitats.



25.- AMORTITZACIÓ D'UNA PLAÇA DE PSICÒLEG/OGA I CREACIÓ D'UNA PLAÇA DE PSICOPEDAGOG/A


Vista la proposta del director del Servei de l'Àmbit de Benestar i Cohesió Social, Sr. Carles Alsinet Mora, en la que manifesta que resulta convenient, amortitzar una plaça de psicòleg/oga i crear-ne una de psicopedagog/a, atès que les tasques a desenvolupar s'adeqüen més al perfil de la psicopedagogia.

Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta del cap del Servei de Recursos Humans:

L'amortització d'una plaça de psicòleg/a, i la creació d'una de psicopedagog/a, de conformitat amb l'exposat anteriorment.



26.- APLICACIÓ DEL FONS ADDICIONAL DEL 0,35% ANUAL DE LA MASSA SALARIAL ESTABLERTA EN LA DISPOSICIÓ ADDICIONAL SEGONA DEL VIGENT ACORD DE CONDICIONS LABORALS


Conforme a la Disposició Addicional 2a de l'Acord de funcionaris i del Conveni del personal Laboral de l'Ajuntament de Lleida per a l'1/01/2006 al 31/12/2008, es crea un fons addicional pels anys 2006, 2007 i 2008 del 0,35% anual de la massa salarial dels respectius anys anteriors, per a promocions, tant verticals com horitzontals de tots els grups, així com per a revisions del catàleg. Així mateix es crea una Comissió específica creada a l'efecte que es reunirà per a consensuar el nombre de llocs de treball que s'han de promocionar anualment i el percentatge destinat a la revisió del catàleg.

Aquesta Comissió Específica està composada per representants de la Corporació i els diferents membres que representen l'actual mapa sindical de l'Ajuntament de Lleida.

Després de diferents reunions d'aquesta Comissió, i una vegada estudiades a fons cada una de les diferents propostes efectuades tant per part de la Corporació com per part dels sindicats, i atès que s'ha arribat a un acord per unanimitat.

Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta del cap de servei de Recursos Humans:

PROMOCIONS INTERNES (0'35%)

1) En tots aquells llocs de treball que poden ser ocupats indistintament per personal dels grups E o D, D o C, C o B, B o A, i fruit de la negociació de l'aplicació del 0'35 % de la massa salarial dels anys 2005, 2006 i 2007 l'Ajuntament es compromet a realitzar promocions internes per accedir al grup immediatament superior, sense que aquesta promoció suposi una modificació del nivell de catàleg i sempre amb els requisits que per a les promocions preveu la legislació vigent.

2) També existeix el compromís per part d'aquest Ajuntament de realitzar promocions internes amb modificació del lloc de treball i nivell de catàleg per resoldre determinades situacions existents a la plantilla sempre i quan es realitzin treballs de superior categoria.

Aquestes promocions es realitzaran abans de la finalització de la vigència de l'actual Acord-Conveni.

COMPLEMENTS DE DESTI

1. L'increment del complement de destí en cap cas serà absorvit per qualsevol altre complement dels existents en les taules retributives.

Els efectes econòmics seran a partir del 1 de setembre del 2007:

Grup A: Tots els grups A que tinguin un nivell de C.D. 22 augmentaran aquest nivell al 23.

Grup B: Tots els grups B que tinguin un nivell de C.D. 20 augmentaran aquest nivell al 21.

Grup C: Tots els grups C que tinguin un nivell de C.D. 19 augmentaran aquest nivell al 20.

2. Tots els llocs de treball que tinguin assignat algun dels nivells de complement de destí compresos entre el 24 i el 29, i que a més portin 8 anys d'antiguitat amb el mateix complement de destí, aquest s'augmentarà en un nivell.

3. Els efectes econòmics seran a partir del 1 de gener del 2008:

Grup A: Tots els grups A que tinguin un nivell de C.D. 23 augmentaran aquest nivell al 24.

Grup B: Tots els grups B que tinguin un nivell de C.D. 21 augmentaran aquest nivell al 22.

Grup C: Tots els grups C que tinguin un nivell de C.D. 20 augmentaran aquest nivell al 21.

CATÀLEG:

Els efectes econòmics seran a partir del 1 de setembre del 2007.

Grup E i D Que tinguin el nivell 2 de catàleg augmentaran al nivell 3.

Grup E (subalterns - conserges d'escola - operaris d'obres i serveis) amb el nivell 3 de catàleg augmentaran al nivell 4 .

Grup E (treballadores familiars) amb el nivell 4 de catàleg augmentaran al nivell 5.

Grup E i D (responsables de grup i tasques d'inspecció de via pública) augmentaran al nivell 7 de catàleg.

Grup D (Auxiliar-Operador d'Emissora) augmentarà del nivell 5 al 6.

Grup D (responsable manteniment vehicles Guàrdia Urbana) augmentarà del nivell 5 de catàleg al 6.

Grup D ( Auxiliars Administratius adscrits a la Guàrdia Urbana) augmentaran el nivell de perillositat del 2 al 3.

Grup D (Agents Vigilància d'Edificis) Augment del nivell de perillositat del 4 al 5.

Grup D (Caporal de la G.U.). Augment del nivell de perillositat del 4 al 5.

Grup C (Administratius/ves) amb el nivell 7 de catàleg augmentaran al nivell 8.

Caps de Negociat amb el nivell 8 de catàleg augmentaran al nivell 9.

Grup C (Agents Executius) amb el nivell 10 de catàleg augmentaran al 12 i el Cap d'Unitat Tècnica de Recaptació Executiva augmentarà al 14.

Equiparació de subalterns de l'OMAC amb tasques d'atenció als agents d'atenció, augmentaran al nivell 7.

El nivell mínim de catàleg del grup B serà el 11.

El nivell mínim de catàleg del grup A serà el 12.

Tècnic Programes Europeus: augment del nivell 11 al 12.

Cap de Servei de Recursos Humans, canvi de nivell de catàleg a 17

Responsable de gestió pressupostària de Cultura, augment del nivell 10 al 11.

Tècnic Especialista SIG augment del nivell 14 al 15.

Delineants canvi nivell del 9 al 10.

Sobrestants augment al nivell 10

Cap UT Rehabilitació augment del nivell al 14

Responsable Delineació (arquitectura) augment al nivell 11

Responsable Delineació (enginyeria) augment al nivell 11

Responsable Delineació (urbanisme) augment al nivell 11

Tècnic Auxiliar Inspecció augment al nivell 12

Operador de Centre Control de Trànsit (adscrit a control energètic) augment al nivell 9

1 Tècnic de gestió informàtica de Benestar i Cohesió Social nivell 12/3

CREACIONS DE LLOCS DE TREBALL PLANTILLA 2008

1 Cap de Negociat de Seguretat Social nivell 9/1

1 Cap de la Unitat Tècnica de Règim de Personal nivell 12/1

1 Cap de la Unitat Tècnica de Recursos Humans nivell 12/1

1 Cap de Negociat de selecció de personal nivell 9/1

2 Cap Unitat Tècnica de nòmines i gestió pressupostària nivell 12/1

1 Tècnic de gestió informàtica de Serveis Generals nivell 12/3

1 Tècnic de gestió informàtica d'Alcaldia nivell 12/3

1 Unitat Tècnica de Gestió de l'endeutament, Inversions i Consorci nivell 12/1

1 Cap Secretaria executiva Oficialia Major nivell 10/1

1 Cap Negociat administració Sanitària nivell 9/1



27.- APROVACIÓ DEL CONVENI ENTRE L'AJUNTAMENT, EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ I EYSA SOBRE LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE RETIRADA DE VEHICLES DE LA VIA PÚBLICA


Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta del tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana :

Aprovar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida, el Consell Comarcal del Segrià i l'empresa Estacionamientos y Servicios SA (EYSA) sobre la prestació del servei de retirada de vehicles de la via pública.



28.- APROVACIÓ CONVENI DE COL.LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT I L'ASSOCIACIÓ DE COL·LABORADORS DE PROTECCIÓ CIVIL DE LLEIDA I PROVÍNCIA


Vista la proposta del tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, per unanimitat s'acorda:

Aprovar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida i l'Associació de Col·laboradors de Protecció Civil de Lleida i Província, per tal de facilitar i potenciar les activitats de la mencionada Associació.



29.- CONCESSIÓ D'UNA MEDALLA DE LA PAERIA AL MÈRIT CULTURAL A MONS. FRANCESC XAVIER CIURANETA AYMI


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la medalla de la Paeria al mèrit cultural a Mons. Francesc Xavier Ciuraneta Aymi. Des del primer dia com a Bisbe de Lleida, s'ha involucrat plenament no només en els assumptes de la Diòcesi, sinó també en la vida social lleidatana destacant per la seva valent defensa del patrimoni artístic lleidatà, participant activament amb gran enteresa i coherència de pensament.



30.- APROVACIÓ CONVENI MARC AMB EL CONSORCI DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROGRAMES I ACTUACIONS D'ACOLLIMENT LINGÜISTIC I DE L'ANNEX A AQUEST CONVENI PER A L'ORGANIZACIO DE L 'AULA DE LA LLENGUA


Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta del president de la Comissió de Cultura, Esports i Drets Civils:

1. L'aprovació del Conveni marc entre el Consorci de Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Lleida per al desenvolupament de programes i actuacions d'acolliment lingüístic.

2. L'aprovació de l'Annex al conveni marc codi C863-19-018-07 entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Lleida per al desenvolupament de programes i actuacions d'acolliment lingüístic mitjançant l'organització de l'Aula de Llengua.

3. L'aportació de l'Ajuntament de Lleida al Consorci per a la Normalització Lingüística és de 15.000 euros.




31.- APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DE LA CLÀUSULA TERCERA DEL CONVENI AMB EL CLUB ESPORTIU LLEIDA LLISTA BLAVA DE 9-6-2004


Vista la proposta del president de la Comissió de Cultura, Esports i Drets Civils, per unanimitat s'acorda:

1r. Modificar la clàusula Tercera del conveni signat amb el Club Esportiu Lleida Llista Blava de Lleida, el dia 9 de juny de 2004, quedant el segon paràgraf redactat de la següent manera:

"El present conveni es podrà prorrogar fins a un màxim de tres anys, sobre el termini de vigència inicial, per mutu acord de les parts mitjançant resolució expressa de l'Ajuntament de Lleida".

Aquesta modificació es formalitzarà mitjançant la corresponent clàusula addicional, de conformitat amb el previst en la clùausula sisena de l'esmentat conveni.

Segon.- Acordar la pròrroga del Conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Lleida i el Club Llsita Blava de Lleida el dia 9 de juny de 2004, durant el termini previst en la clàusula tercera en la seva nova redacció, que afectarà els anys 2008 i 2009.



32.- APROVACIÓ DE CONVENIS, AMB DIFERENTS ENTITATS ESPORTIVES DE LLEIDA, PER A LA DINAMITZACIÓ DE L'ESPORT D'ÈLIT I COMPETICIONS DE CAIRE NACIONAL A LA CIUTAT DE LLEIDA


Vista la proposta del president de la Comissió de Cultura, Esports i Drets Civils, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el texts dels convenis amb les següents entitats:

· Federació Catalana de Tennis
. Club Hípic Segre
. Associació Lleidatana d'Handbol
. Sícoris Club
. Club Esportiu Volley Lleida de la Terra Ferma
. Club Rally Clàssics. org
. Moto Club Segre
. Escuderia LleidaQue tenen com a finalitat dinamitzar l'esport d'èlit a la ciutat de Lleida.

2. Aprovar les despeses derivades dels convenis amb les entitats esmentades.

3. Autoritzar l'Il·lustríssim Sr. Alcalde o el Sr. Tinent d'Alcalde competent per raó de la matèria, per la signatura dels presents convenis, així com per a la realització de tots els actes necessaris per a l'execució i concreció del present acord.



33.- APROVACIÓ DEL CONVENI AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE GIMNÀSTICA PER A L'ORGANITZACIÓ DEL TORNEIG INTERNACIONAL DE GIMNÀSTICA CIUTAT DE LLEIDA


Vista la proposta del president de la Comissió de Cultura, Esports i Drets Civils, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el text del conveni amb la Federació Catalana de Gimnàstica que té com a finalitat l'organització del "Torneig Internacional de Gimnàstica ciutat de Lleida".

2. Aprovar les despeses derivades dels convenis amb les entitats esmentades.

3. Autoritzar l'Il·lustríssim Sr. Alcalde o el Sr. Tinent d'Alcalde competent per raó de la matèria, per la signatura dels presents convenis, així com per a la realització de tots els actes necessaris per a l'execució i concreció del present acord.



34.- APROVACIÓ CONVENIS, AMB DIFERENTS ENTITATS ESPORTIVES DE LLEIDA, PER A LA DINAMITZACIÓ DE L'ESPORT FEMENÍ A LA CIUTAT DE LLEIDA


Vista la proposta del president de la Comissió de Cultura, Esports i Drets Civils, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el texts dels convenis amb les següents entitats:

. Club Bàsquet Lleida
. Centre Excursionista de Catalunya
. Club de Futbol Pardinyes
. CECELL

Que tenen com a finalitat dinamitzar la pràctica de l'esport femení a la ciutat de Lleida.

2. Aprovar les despeses derivades dels convenis amb les entitats esmentades.

3. Autoritzar l'Il·lustríssim Sr. Alcalde o el Sr. Tinent d'Alcalde competent per raó de la matèria, per la signatura dels presents convenis, així com per a la realització de tots els actes necessaris per a l'execució i concreció del present acord.



35.- APROVACIÓ CONVENIS, AMB DIFERENTS ENTITATS ESPORTIVES DE LLEIDA, PER A LA DINAMITZACIÓ DE L'ESPORT BASE I LA INTEGRACIÓ SOCIAL


Vista la proposta del president de la Comissió de Cultura, Esports i Drets Civils, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el texts dels convenis amb les següents entitats:

· Societat de Pescadors Esportius de Lleida
· Unió Esportiva Bordeta
· Secció Esportiva AEM
· Centre Excursionista de Lleida
· Federació Catalana de Piragüisme
· Penya Ciclista Colomina
· Club Petanca Secà de Sant Pere
· Natació per Tothom
· Club Esportiu Lleida Llista Blava

Que tenen com a finalitat dinamitzar la pràctica de l'esport a la base de les entitats, potenciar la vessant educativa del fet esportiu així com la integració social.

2. Aprovar les despeses derivades dels convenis amb les entitats esmentades.

3. Autoritzar l'Il·lustríssim Sr. Alcalde o el Sr. Tinent d'Alcalde competent per raó de la matèria, per la signatura dels presents convenis, així com per a la realització de tots els actes necessaris per a l'execució i concreció del present acord.



36.- RATIFICACIÓ DE SOL·LICITUDS DE SUBVENCIÓ DIRECTES PRESENTADES PER LA REGIDORIA D'ESPORTS AL CONSELL CATALÀ DE L'ESPORT PER A PAVELLÓ POLIESPORTIU


Vista la proposta del president de la Comissió de Cultura, Esports i Drets Civils, per unanimitat s'acorda:

Ratificar la sol·licitud de subvenció directa persentada per la Regidoria d'Esports al Consell Català de l'Esport per a "Pavelló poliesportiu".



37.- APROVACIÓ BASES I CONVOCATÒRIA PREMI BAULA A PROJECTES D'EXPERIÈNCIES PARTICIPATIVES


Vista la proposta del president de la Comissió de Participació, Educació i Sostenibilitat, per unanimitat s'acorda:

1r. Aprovar les Bases de la Convocatòria del Premi Baula, d'experiències participatives.

2n. Sotmetre les esmentades Bases a exposició pública per un termini de 30 dies. Aquest acord d'aprovació es considerarà definitiu en cas que no es presenti cap reclamació durant el termini d'exposició pública.



38.- APROVACIÓ BASES I CONVOCATÒRIA DE BEQUES CRISTINA DE PIZAN


Vista la proposta del president de la Comissió de Participació, Educació i Sostenibilitat, per unanimitat s'acorda:

1r. Aprovar les Bases de la Convocatòria de la III Beca de Recerca Cristina de Pizán.

2n. Sotmetre les esmentades Bases a exposició pública per un termini de 30 dies. Aquest acord d'aprovació es considerarà definitiu en cas que no es presenti cap reclamació durant el termini d'exposició pública.



39.- APROVACIÓ MODIFICACIÓ DE DIVERSOS ARTICLES DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE NETEJA VIÀRIA I GESTIÓ DE RESIDUS DE LLEIDA


Amb caràcter previ a la votació de la proposta presentada pel president de la Comissió Informativa de Participació, Educació i Sostenibilitat, es procedeix al debat i votació sobre les tres esmenes presentades pel grup municipal de CiU. L'esmena primera és assumida i incorporada a la proposta inicial per la regidora ponent. Les esmenes segona i tercera són rebutjades amb 16 vots en contra dels grups de PSC, ERC-EV i ICV-EA, 7 a favor del grup de CiU i 3 abstencions del grup del PP.

Sotmesa a votació la proposta presentada per la Presidència de la Comissió Informativa (que incorpora l'esmena primera del grup municipal de CiU) s'aprova per unanimitat, adoptant-se l'acord següent:

1. La modificació del paràgraf a) de l'art. 21 de l'Ordenança que quedaria redactat així:

"Com a norma general a la ciutat, i quan la prestació del servei sigui nocturna, l'horari per treure els residus de fracció orgànica i rebuig és de 19 a 23 hores durant el període comprés entre el dia 1 d'octubre i el 31 de maig (horari d'hivern) i de 20 a 23 hores durant el període comprés entre el dia 1 de juny i el 31 de setembre (horari d'estiu). Mai no es podrà dipositar els residus després d'haver-se prestat el servei de recollida.

Resten excloses de l'aplicació de l'article 21 paràgraf a), totes aquelles zones del municipi que per la seva naturalesa (Partides de l'Horta, Sucs i Raimat) no tenen un servei de recollida de brossa diària.

Aquest horari podrà ser modificat de forma permanent o temporal mitjançant resolució d'Alcaldia de la que es donarà informació suficient a la ciutadania."

2. La modificació del paràgraf a) de l'art. 33 de l'Ordenança que quedaria redactat així:

"Com a norma general a la ciutat, i quan la prestació del servei sigui nocturna, l'horari per treure els residus de fracció orgànica i rebuig és de 19 a 23 hores durant el període comprés entre el dia 1 d'octubre i el 31 de maig (horari d'hivern) i de 20 a 23 hores durant el període comprés entre el dia 1 de juny i el 31 de setembre (horari d'estiu). Per als establiments de gran producció de fracció orgànica, la recollida es fa porta a porta en horari diürn i s'ha de pactar amb l'Ajuntament de manera individual.

Mai no es podrà dipositar els residus després d'haver-se prestat el servei de recollida.

Aquest horari podrà ser modificat de forma permanent o temporal mitjançant resolució d'alcaldia de la que es donarà informació suficient a la ciutadania."

3. La modificació del paràgraf b) de l'art. 33 de l'Ordenança que quedaria redactat així:

"El cartró d'origen comercial, en qualsevol dels sistemes de recollida implantats, s'ha de dipositar plegat a la vora dels contenidors d'escombraries entre les 20 i les 21 hores.

Aquest horari podrà ser modificat de forma permanent o temporal mitjançant resolució d'alcaldia de la que es donarà informació suficient a la ciutadania."

4. L'aprovació inicial d'aquestes modificacions pel Plenari de la Corporació Municipal, atès l'informe favorable de la Comissió Informativa de l'Àmbit de Participació, Educació i Sostenibilitat.

5. Realitzar el preceptiu tràmit d'exposició pública, de conformitat amb allò previst en l'article 178 del text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, aprovat per D. Leg. 2/2003, de 28 d'abril. Es cas de no haver reclamacions o suggeriments el text esdevindrà definitiu i es procedirà a la seva publicació íntegra de la forma prevista en la vigent legislació de règim local.



40.- APROVACIÓ D'ELABORACIÓ DEL PROJECTE EDUCATIU DE LA CIUTAT


Atès que un dels objectes de l'IME és organitzar, gestionar i executar el programa, projectes i activitats de la Regidoria d'Educació, d'acord amb els pressupostos i els objectius que marquin la política educativa de la Regidoria.

Atès que el Consell Rector de l'Institut Municipal d'Educació, en sessió de data 24 d'abril de 2007, va acordar aprovar el disseny del Projecte Educatiu de la ciutat (PEC).

Vista la proposta del president de la Comissió de Participació, Educació i Sostenibiltiat, per unanimitat s'acorda:

Aprovar el disseny del Projecte Educatiu de ciutat (PEC).



41.- EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA FISCAL MUNICIPAL 3.5 "TAXA PER LA UTILITZACIÓ DE LES SALES D'EQUIPAMENTS MUNICIPALS"


Vista la proposta de la presidenta de la Comissió d'Economia, amb 19 vots a favor del PSC, PP, ERC-EV i ICV-EA i 7 abstencions de CiU, s'acorda:

Primer.- Aprovar la modificació de l'Ordenança fiscal 3.5 Taxa per la utilització de les sales d'equipaments en el seu article 3 Tarifes, ampliat com a sala d'equipament municipal punt 10. EL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE L'ORDRE DEL TEMPLE DE GARDENY.

TARIFES

10. CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE L'ORDRE DEL TEMPLE DE GARDENY

Servei / Tarifes

Entrades:

General / 2,50 euros

Reduïda:

- Grups (+ de 10 pax i fins a màxim 20 pax) / 1,50 euros
- Pensionistes / 1,50 euros
- Joves de 7 a 21 anys / 1,50 euros
- Titulars carnet jove / 1,50 euros
- Titulars carnet estudiant / 1,50 euros
- Titulars carnet de família nombrosa / 1,50 euros
- Entrada per operadors turístics (talonaris de 150 entrades) /1,50 euros

Gratuïta:

- De 0 a 6 anys / 0,00 euros
- Major de 65 anys / 0,00 euros
- Persones amb disminució psíquica o física / 0,00 euros
- Col·lectius escolars en horari escolar / 0,00 euros

Lloguer àudioguia / 1,50 euros

Aquesta modificació de l'Ordenança fiscal 3.5 entrarà en vigor al dia següent de la publicació al Butlletí Oficial de la Província i romandrà en vigor fins que no es modifiqui o es derogui.

Segon.- Conforme amb allò establert als articles 17.1 i 17.2 del Reial Deret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aquest acord s'exposarà al públic al tauler d'edictes de l'Ajuntament durant un termini de 30 dies hàbils, dins dels quals les persones interessades podran examinar l'expedient tramitat i presentar les reclamacions oportunes. L'anunci d'aquesta exposició s'ha de publicar al Butlletí oficial de la Província i almenys en un dels diaris que tinguin més difusió de la província.

Tercer.- Si un cop finit el període d'exposició no s'ha presentat cap reclamació, s'haurà d'entendre com a definitivament aprovat l'acord de modificació de les ordenances fiscals no impugnades, de conformitat amb allò disposat en l'article 17.3 del mateix text legal.

Quart.- Que es segueixin els tràmits reglamentaris.



42.- EXPEDIENT DE MODIFICACIONS DE CRÈDITS AL PRESSUPOST DE L'INSTITUT MUNICIPAL DE TREBALL "SALVADOR SEGUÍ" 2007 (I)


Vista la proposta de la presidenta de la Comissió d'Economia, amb 19 vots a favor del PSC, PP, ERC-EV i ICV-EA i 7 abstencions de CiU, s'acorda:

Primer.- Aprovar l'expedient de Moficiacions de Crèdits al pressupost de l'Institut Municipal de Treball "Salvador Seguí" 2007 (I), segons el detall següent, resumit a nivell de capítols:

ESTAT DE DESPESES
- Augments-

CAPÍTOL TOTAL CAPÍTOL

2 ................................................................. 45.000,00
6 ................................................................. 72.000,00

TOTAL ........................................ 117.000,00

ESTAT D'INGRESSOS
- Augments -

CAPÍTOL TOTAL CAPÍTOL

8 ................................................................. 117.000,00

R E S U M

Augment en despeses .............................................. 117.000,00
Augment en ingressos (aplicació romanent de Tresoreria) 117.000,00
___________
ANIVELLAT

Segon.- Aprovar la documentació que es detalla en l'índex general de documents generals de l'expedient de Modificacions de Crèdits tramitat.

Tercer.- De no presentar-se cap mena de reclamació durant el període d'exposició pública, l'acord d'aprovació de l'expedient de Modificacions de Crèdits al Pressupost de l'Institut Municipal de Treball "Salvador Seguí" 2007 (I), es considerarà aprovat definitivament, sotmetent-se posteriorment l'expedient al tràmit de publicació en els termes regulats pel Reial Decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, que aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.



43.- CONSTITUCIÓ D'UNA CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA A FAVOR DEL CONSORCI DEL PCiTAL DE DIVERSOS EDIFICIS I TERRENYS, SITUATS AL TURÓ DE GARDENY I AL SECTOR CIUTAT JARDÍ (JARDÍ BOTÀNIC)


Vista la proposta de la regidora de l'Àmbit d'Economia, per unanimitat s'acorda:

PRIMER.- Constituir una concessió administrativa a favor del Consorci del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida dels terrenys i edificis inicialment adscrits per acords del Ple de l'Ajuntament de dates 4/10/2006 i 26/01/2006, que resten redefinits i delimitats de nou segons la descripció següent:

a.- Diversos espais i edificis municipals de titularitat municipal, situats al Turó de Gardeny. Aquests espais estan ubicats a l'interior d'una total finca municipal inscrita al Registre de la Propietat núm. 1 de Lleida, volum 2.282, llibre 1.445, foli 67, registral núm. 84.733. i tenen una superfície aproximada de 13.260 m2 i inclouen, entre altres, els tres edificis en forma d'H. I amb una superfície sobre rasant aproximada de 16.431 m2. S'incorporen a Annex 1 plànols en el que apareixen grafiats els espais i edificis que s'adscriuen. L'abast i condicions de l'adscripció d'aquests béns serà la que s'esmenta en l'epígraf següent.

b.- Uns terrenys de titularitat municipal, amb una superfície de 71.011,43 m2 (un cop exclòs un vial de vianants de 4.872,20 m2), situats al Sector Ciutat Jardí, entre el carrer d'Enric Farreny, el Parc de Bombers i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. No és objecte d'adscripció un enclau de 2.872 m2 ubicat al l'interior dels esmentats terrenys, atès que està cedit a l'Instituto Nacional de Meteorologia, en virtut d'acord plenari de 23 de desembre de 2004. S'incorporarà com a Annex 2 un plànol en el qual apareix grafiat el terreny que s'adscriu "

La concessió administrativa s'atorga sobre la part d'aquests espais i edificis que en l'actualitat no estiguin concessionats a tercers.

SEGON.- Aquesta concessió s'atorga com a adscripció de drets al Consorci del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, de conformitat amb el previst en l'article 93.1 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, de Patrimoni de les Administracions Públiques, en relació amb l'article 137.4.a) de la mateix llei que estableix la possibilitat de concedir de forma directa les concessions en els casos que els concessionari sigui una altre ens públic com és el present cas. També te el seu fonament en allò previst en els articles 33, 34 i concordants dels Estatuts del Consorci.

TERCER- Aquesta concessió es regula per les condicions següents:

1.- L'objecte de la concessió son els terrenys i edificis relacionats en els punts precedents i delimitats en els annexes 1 i 2 de la proposta, en la part en la qual no hi hagi atorgada en l'actualitat cap concessió administrativa diferent. L'objecte s'ampliarà automàticament quan finalitzi alguna de les concessions existents sobre els espais precedents.

2.- L'espai concessionat podrà ser ampliat per acord dels òrgans competents de l'ajuntament de Lleida, en funció de les previsions que regula el punt quart d'aquest acord. També podrà ser modificat o reduït parcialment en algun dels espais quan hi hagi causes d'interès públic per part de l'administració concedent o siguin convenients en funció del pla de desenvolupament del Parc; en aquest casos s'establiran les mesures pertinents per compensar els perjudicis efectius que es puguin causar al Consorci.

3.- L'Ajuntament de Lleida manté la titularitat dels béns objecte de la concessió, els quals conserven el seu caràcter de bé de domini púbic, així com la qualificació urbanística que els hi atorga el planejament del sector. L'Ajuntament es compromet a realitzar ,si s'escau, les tasques de regularització de la situació cadastral i registral de les finques objecte de concessió, unificant o disgregant les unitats concessionades, per tal de fer-les coincidir amb cadascuna de les unitats operatives confrontants.

4.- La concessió dels béns s'efectua única i exclusivament pel compliment dels objectius del Consorci, previstos en l'article 6 dels seus estatuts.

5.- La duració de la concessió serà de 50 anys, comptadors des de l'aprovació pel ple municipal de la constitució de la concessió.

6.- La concessió s'extingirà de forma anticipada en els casos següents:

6.1.- Dissolució del consorci
6.2.- Caducitat per venciment del termini concessional
6.3.- Rescat de la concessió prèvia d'indemnització
6.4.- Mutu acord
6.5.- Renúncia del concessionari
6.6.- Incompliment d'alguna de les condicions que regulen la concessió.
6.7.- Desaparició del bé

7.- La concessió es constitueix de forma gratuïta, atenent el caràcter d'aportació o adscripció de béns i drets per part d'un dels ens consorciats.

8.- Sobre els terrenys adscrits el Consorci farà les inversions d'adequació a la finalitat de Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari. Als efectes de la tramitació de les llicències d'obres, aquests projectes es consideren com a obres municipals i requeriran sempre l'aprovació per part de l'òrgan competent de l'ajuntament.

9.- Un cop finit el termini de la concessió d'ús de l'immoble, les obres s'integraran en el patrimoni de l'Ajuntament de Lleida, sense que el Consorci o cap dels ens consorciats tinguin dret a cap tipus de compensació per les millores efectuades sobre els béns cedits, llevat de pacte exprés en contrari.

10.- El Consorci es farà càrrec de les obres de manteniment, conservació, gestió i millora dels terrenys i edificis objecte de la concessió. Igualment, el Consorci s'obliga a fer-se càrrec de les despeses derivades dels subministraments d'electricitat, gas, telèfon, aigua, etc. Els imports del manteniments, conservació, millora i consums es podran repercutir en els usuaris de conformitat amb les normes que aprovi a tal efecte.

11.- En cas de dissolució del Consorci l'ús dels béns adscrits retornarà de forma plena a l'Ajuntament de Lleida, el qual recobrarà totes les facultats possessòries sobre els mateixos, sense que això pugui originar cap compensació econòmica a favor de tercers ni a cap dels ens consorciats, sense perjudici de les carregues que puguin existir sobre els bens objecte de la concessió o els de nova construcció. Tot això, comportarà que l'Ajuntament recuperi les facultats d'imperi que corresponen a qualsevulla administració en matèria de concessions administratives, respecte dels diversos espais que puguin mantenir alguna concessió encara vigents.

12.- El Consorci podrà concertar o cedir a tercers a canvi de preu en règim de contractació privada les finques objecte de la concessió. Cap contracte celebra entre el Consorci i tercer pot tenir una durada que ultrapassi el termini màxim de la concessió.

13.- Atenent al caràcter de zona verda que tenen la major part dels terrenys adscrits, s'haurà de compatibilitzar l'ús comú general dels mateixos amb les finalitats pròpies del consorci, respecte d'aquests. Qualsevol altre tipus d'aprofitament sobre els béns adscrits haurà d'ésser autoritzat per l'òrgan competent de l'Ajuntament de Lleida

14.- L'Ajuntament prestarà la seva col·laboració per efectuar les accions pertinents per tal de remoure els obstacles que puguin impossibilitar les finalitats pròpies de l'adscripció concessional.

15.- Atenent a les característiques de la concessió, correspon a l'Ajuntament de Lleida, i en la seva representació a l'Il·lm. senyor Alcalde, la interpretació i complementació d'aquestes condicions, quan així sigui necessari, en tant que titular del bé de domini públic.

La present concessió es formalitzarà en document administratiu, i podrà ser elevat a escriptura pública a sol·licitud del concessionari.

QUART.- En l'Annex 3 d'aquest acord es delimita el conjunt de terrenys que, en desenvolupament del Pla del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, poden ser objecte d'ampliació de la concessió administrativa que atorga el present acord, o adscripcions en els termes que es determinin. La Junta de Govern Local, per delegació del Ple municipal, acordarà, quan les condicions ho facin necessari, la incorporació a la concessió de tots o alguns dels edificis i terrenys relacionats a l'Annex 3, en les condicions generals abans especificades i amb les específiques que siguin necessari en cada moment, incloent les càrregues d'urbanització que hagi d'assumir el Consorci en cada cas.

Els espais que tinguin vigents concessions s'incorporaran a la concessió administrativa actual de forma automàtica en el moment que la vigent concessió finalitzi per qualsevol de les causes previstes en la legislació vigent, i en els seus corresponents plecs de condicions, considerant-se fins i tot com a causa de finalització la no formalització de la concessió. La Junta de Govern Local poder acordar, per delegació del Ple Municipal, l'adscripció d'aquestes concessions, per subrogació a favor del PCiTAL dels drets i obligacions de l'Ajuntament de Lleida. També dintre del mateix àmbit podrà fer adscripcions patrimonials o de drets, en les condicions que es determinin.

Qualsevol altra adscripció de béns o drets al Consorci requerirà el corresponent acord plenari.

CINQUÈ.- El present acord deixa sense efecte els acords d'adscripció adoptats pel Plenari en dates 4 d'octubre de 2006 i 26 de gener de 2007.

SISÈ. Facultar a l'Il·lm Sr. Alcalde i/o a la Junta de Govern Local, amb poders tan amplis com calguin per a l'execució d'aquest acord, així com per a la interpretació de les condicions que regulen l'adscripció dels béns i per a la resolució de les controvèrsies que es puguin originar en el futur.

Els Annexes esmentats consten en l'expedient administratiu diligenciats pel secretari general de la Corporació.



44.- CONCESSIÓ DE LA PLACA DE LA PAERIA AL MÈRIT CIENTÍFIC O INVESTIGADOR A SAN MIGUEL, FÀBRICAS DE CERVEZA Y MALTA SA


Per unanimitat s'acorda:

Aprovar definitivament la concessió de la Placa de la Paeria al mèrit científic o investigador a Sant Miguel, Fàbricas de Cerveza y Malta SA que ha estat, des del seu inici, una empresa influent en el teixit econòmic lleidatà i en les seves instal.lacions han treballat molts lleidatans i lleidatanes, ha mostrat, en tot moment, el desig d'apropar els seus processos productius al consumidor, motiu pel qual va crear el Centre d'Interpretació Industrial del grup Mahou-San Miguel a Lleida, complex pioner quant a la forma de mostrar una instal·lació industrial, i també participa en la recuperació del patrimoni històric de Lleida. Per totes aquestes raons, SAN MIGUEL, FÁBRICAS DE CERVEZA Y MALTA SA, s'ha fet mereixedora del reconeixement de lleidatanes i lleidatans.



45.- APROVACIÓ DEL TEXT DEL CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB ADIGSA PER A LA POSADA EN MARXA DEL PROGRAMA DE MEDIACIÓ PER AL LLOGUER SOCIAL EN EL MUNICIPI DE LLEIDA


Vista la proposta del tinent d'alcalde i president de l'Oficina Local d'habitatge, per unanimitat s'acorda:

1r.- Aprovar el text del Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya, mitjançant Adigsa, empresa pública, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge i la Secretaria General del Departament d'Acció Social i Ciutadania; per a la posada en marxa del Programa de mediació per al lloguer social en el municipi de Lleida.

2n.- Facultar a l'Il·lm. Sr. Alcalde per a que en representació de la Corporació procedeixi a la signatura de quants documents siguin necessaris per a l'executivitat d'aquest acord.



46.- DESESTIMACIÓ AL.LEGACIONS PRESENTADES PER ENDESA DISTRIBUCION ELECTRICA SLU RELATIVES A LA CONCESSIÓ D'UNA FINCA MUNICIPAL SITUADA AL SUR 36, DESTINADA A LA CONSTRUCICÓ I EXPLOTACIÓ D'UNA SUBESTACIÓ DE TRANSFORMACIÓ I APROVAR LA SEVA ADJUDICACIÓ


Vista la proposta del responsable de Patrimoni, per unanimitat s'acorda:

1.- Desestimar les al·legacions formulades per l'entitat mercantil ENDESA DISTRIBUCIÓN ELÉCTRICA, SLU, a l'expedient de concessió administrativa de domini públic d'una finca municipal, situada al Sector SUR 36, destinada a la construcció i explotació d'una subestació de transformació per tal de distribuir energia elèctrica a la zona de Lleida. La desestimació s'efectua d'acord amb els termes de l'informe jurídic de data 19 d'abril de 2007.

2.- Aprovar l'adjudicació, a favor de la mercantil ELECTRA CALDENSE, SA, de la concessió administrativa de l'ús privatiu del domini públic d'una porció de terreny municipal, de 5000 m2, que el PGL 1995-2015 qualifica com a Sistema d'infrastructures (IN), qualificat de domini públic, situat a l'àmbit del Sector SUR 36, proper a la variant Sud, per tal de destinar-lo a la construcció, instal·lació i explotació d'una subestació de transformació per tal de distribuir energia elèctrica a la zona de Lleida. El terreny que es objecte de concessió es segregarà de la finca inscrita al Registre de la Propietat núm. 3 de Lleida, Volum 2534, Llibre 424, Foli 53, Finca núm. 24304.

3.- L'adjudicatari haurà d'acomplir totes i cadascuna de les clàusules del Plec de condicions, així com totes les contraprestacions ofertades en la seva Plica. El cànon anual que haurà de satisfer l'adjudicatari s'estableix en 12.000 euros (dotze mil euros), més la tributació indirecta que li sigui d'aplicació.

4.- L'eficàcia de l'adjudicació restarà condicionada, d'acord amb el previst en l'article 8 del Plec de condicions, a l'obtenció, per part de l'adjudicatari, de totes i cadascuna de les autoritzacions que siguin precises per part de les Administracions competents, d'acord amb la normativa sectorial en matèria d'energia elèctrica.

5.- La no obtenció, per part de l'adjudicatari, de les autoritzacions administratives esmentades en el paràgraf anterior, no donarà dret, en cap cas, a cap tipus d'indemnització econòmica per part de l'Ajuntament de Lleida, ni al rescabalament de les despeses econòmiques ocasionades amb motiu de la presentació a la licitació convocada.

6.- Facultar a l'Il·lm. Sr. Alcalde amb els poders necessaris per a l'execució d'aquest acord i, especialment, per a la formalització del document administratiu de concessió.



47.- DESAFECTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC D'UN VEHICLE DE TITULARITAT MUNICIPAL QUE PRESTAVA SERVEIS A ALCALDIA I ADSCRIPCIÓ AL MUSEU MUNICIPAL DE L'AUTOMOCIÓ "RODA RODA"


Vista la proposta del responsable de Patrimoni, per unanimitat s'acorda:

1. Desafectar del servei públic el vehicle de titularitat municipal, que prestava serveis a l'Alcaldia, marca VOLVO S-90 Executive, matrícula 3613 BLZ, amb primera matrícula número L-4286-AC.

2. Adscriure l'esmentat vehicle, en dipòsit, al Museu municipal de l'Automoció "Roda Roda".




48.- APROVAR EL TEXT DEL CONVENI ENTRE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA I LA COOPERATIVA HABITATGE ENTORN, SCCL, RELATIU A L'ADJUDICACIÓ D'UNA FINCA MUNICIPAL SITUADA AL SUR-5, PARCEL·LA L-1, ADSCRITA AL PPSH, QUE ES DESTINARÀ A LA CONSTRUCCIÓ D'HABITATGES DE P.O.


Vista la proposta del responsable de Patrimoni, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el text del Conveni que han de subscriure l'Ajuntament de Lleida i la cooperativa HABITATGE ENTORN, SCCL el qual desenvolupa les previsions del Conveni marc de data 29 de juny de 2005, subscrit amb la Central sindical de CCOO, i que concreta les condicions en què la Paeria alienarà, pel sistema d'adjudicació directa, la parcel·la municipal L-1 del Pla Parcial SUR 5, adscrita al Patrimoni Públic del Sòl i Habitatge, que es destinarà a la construcció de 84 habitatges amb protecció oficial, del règim general, destinats a venda.

2. Instruir l'expedient administratiu d'alienació directa de l'esmentada parcel·la, d'acord amb allò que disposa l'article 209.3 en relació amb l'article 206.3 a) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

3. Un cop conclòs l'expedient, esmentat en l'epígraf anterior, l'Alcaldia i/o la Junta de Govern Local adoptaran l'acord d'alienació de la parcel·la L-1 del Pla Parcial SUR-5, inscrita en el Registre de la Propietat núm. 3 de Lleida, Volum 2589, Llibre 452, Foli 96, registral núm. 25.496.

4. Facultar a l'Il·lm. Sr. Alcalde per a la signatura del Conveni i per a l'atorgament de l'escriptura pública de compravenda, així com amb poders tan amplis com calguin per a l'execució d'aquest acord.



49.- APROVAR EL TEXT DEL CONVENI ENTRE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA, CAIXA DE CATALUNYA I L'ENTITAT MERCANTIL PROVIURE CIUTAT DE LLEIDA, SL RELATIU A L'ADJUDICACIÓ D'UNA FINCA MUNICIPAL, ADSCRITA AL PPSH, SITUADA AL SUR 5, PARCEL·LA L-2


Vista la proposta del responsable de Patrimoni, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el text del Conveni que han de subscriure l'Ajuntament de Lleida, CAIXA DE CATALUNYA i l'entitat mercantil PROVIURE CIUTAT DE LLEIDA, SL, el qual desenvolupa les previsions del Conveni marc de data 11 de març de 2005, subscrit amb la Caixa d'Estalvis de Catalunya, i que concreta les condicions en què la Paeria alienarà, pel sistema d'adjudicació directa, les parcel·la municipal L-2, del Pla Parcial SUR-5, adscrita al Patrimoni públic de sòl i habitatge, que es destinarà a la construcció de 117 habitatges amb protecció oficial, del règim general, destinats a lloguer.

2. Instruir l'expedient administratiu d'alienació directa de l'esmentada parcel·la, d'acord amb allò que disposa l'article 209.3 en relació amb l'article 206.3 a) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

3. Un cop conclòs l'expedient, esmentat en l'epígraf anterior, l'Alcaldia i/o la Junta de Govern Local adoptaran l'acord d'alienació de la parcel·la L-2 del Pla Parcial SUR 5, inscrites en el Registre de la Propietat núm. 3 de Lleida, Volum 2589, Llibre 452, Foli 101, registral núm. 25.497.

4. Facultar a l'Il.lm. Sr. Alcalde per a la signatura del Conveni i per a l'atorgament de l'escriptura pública de compravenda, així com amb poders tan amplis com calguin per a l'execució d'aquest acord.



50.- APROVAR EL TEXT DEL CONVENI ENTRE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA, CAIXA D'ESTALVIS I PENSIONS DE BARCELONA I L'ENTITAT MERCANTIL FOMENT IMMOBILIARI ASSEQUIBLE, SAU RELATIU A L'ADJUDICACIÓ DE D'UNA FINCA MUNICIPAL, ADSCRITA AL PPSH, SITUADA A LA UA-71, PARC. B


Vista la proposta del responsable de Patrimoni, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el text del Conveni que han de subscriure l'Ajuntament de Lleida, la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona i l'entitat mercantil FOMENT IMMOBILIARI ASSEQUIBLE, SAU, el qual desenvolupa les previsions del Conveni marc de data 17 de març de 2005, subscrit amb la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, i que concreta les condicions en què la Paeria alienarà, pel sistema d'adjudicació directa, una parcel·la municipal, adscrita al Patrimoni públic de sòl i habitatge, anomenada B, situada a l'àmbit de la U.A. 71, que es destinarà a la construcció de 50 habitatges amb protecció oficial, del règim general, destinats a lloguer.

2. Instruir l'expedient administratiu d'alienació directa de l'esmentada parcel·la, d'acord amb allò que disposa l'article 209.3 en relació amb l'article 206.3 a) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

3. Un cop conclòs l'expedient, esmentat en l'epígraf anterior, l'Alcaldia i/o la Junta de Govern Local adoptaran l'acord d'alienació de la parcel·la anomenada B, situada a l'àmbit de la UA-71. Inscripció: pendent d'instrumentar.

4. Igualment, quan estiguin aprovats definitivament els diversos instruments de planejament, actualment en tràmit, que afecten als àmbits de la U.A. 28 (Mariola) i al Sector SUR 21 (Bordeta), l'Ajuntament de Lleida, la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona i l'entitat mercantil FOMENT IMMOBILIARI ASSEQUIBLE, SAU subscriuran sengles convenis específics que concretaran les condicions d'alienació de les parcel·les municipals, anomenades 9c (illa 7) i F-1, en les quals s'hi construiran, respectivament, 60 i 45 habitatges de protecció oficial, del règim general, destinats a lloguer.

5. L'eficàcia del conveni que s'esmenta en l'epígraf 1 resta condicionada a la subscripció futura dels convenis específics respecte de les parcel·les 9c (illa 7) i F-1.

6. Facultar a l'Il·lm. Sr. Alcalde per a la signatura del Conveni i per a l'atorgament de l'escriptura pública de compravenda, així com amb poders tan amplis com calguin per a l'execució d'aquest acord."



51.- APROVAR EL TEXT DEL CONVENI ENTRE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA I L COOPERATIVA LLAR UNIO CATALONIA, SCCL, RELATIU A L'ADJUDICACIÓ D'UNA FINCA MUNICIPAL SITUADA A LA UA-71, PARCEL·LA A, ADSCRITA AL PPSH, QUE ES DESTINARÀ A LA CONSTRUCCIÓ D'HABITATGES DE P.P.


Vista la proposta del responsable de Patrimoni, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar el text del Conveni que han de subscriure l'Ajuntament de Lleida i la cooperativa LLAR UNIO CATALONIA, SCCL el qual desenvolupa les previsions del Conveni marc de data 29 de juny de 2005, subscrit amb la Central sindical d'UGT, i que concreta les condicions en què la Paeria alienarà, pel sistema d'adjudicació directa, la parcel·la municipal anomenada "A" de la UA-71, adscrita al Patrimoni Públic de Sòl i Habitatge, que es destinarà a la construcció de 48 habitatges amb protecció oficial, del règim general, destinats a venda.

2. Instruir l'expedient administratiu d'alienació directa de l'esmentada parcel·la, d'acord amb allò que disposa l'article 209.3 en relació amb l'article 206.3 a) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

3. Un cop conclòs l'expedient, esmentat en l'epígraf anterior, l'Alcaldia i/o la Junta de Govern Local adoptaran l'acord d'alienació de la parcel·la "A" de la UA-71. Inscripció: pendent d'instrumentar.

4. Facultar a l'Il·lm. Sr. Alcalde per a la signatura del Conveni i per a l'atorgament de l'escriptura pública de compravenda, així com amb poders tan amplis com calguin per a l'execució d'aquest acord."



52.- RATIFICACIÓ CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB EL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA DEL DEPARTAMENT DE TREBALL I INDÚSTRIA, PER AL FINANÇAMENT D'ACCIONS COMPLEMENTÀRIES A LA LLEI 2/2004, DE 4 DE JUNY DE MILLORA DE BARRIS


Vista la proposta de la cap de Negociat de Contractació, per unanimitat s'acorda:

1r.- Ratificar el conveni de col·laboració subscrit en data 27 de novembre de 2006, entre el Servei d'Ocupació de Catalunya del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Lleida, per al finançament d'accions complementàries a la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial, en l'àmbit de les polítiques actives d'ocupació.

2n.- Rectificar l'acord plenari núm. 17, de data 27 d'octubre de 2006, relatiu a l'aprovació del text del conveni de col·laboració esmentat.



53.- APROVACIÓ DE CORRECCIÓ D'UNA ERRADA MATERIAL DEL PGL EN EL FRONT DE LA PLAÇA SITUADA ENTRE ELS CARRERS SANT VICENÇ DE PAUL, BORGES BLANQUES I GRANADELLA


Vista la proposta de la cap del Servei Jurídic d'Urbanisme, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar la correcció d'errada material gràfica comesa en la revisió del Pla General de Lleida ( 1995-2015) relativa a l'aplicació d'alçades en la Plaça conformada en l'encontre dels carrers Granadella, les Borges Blanques i St Vicens de Paüls, d'acord al plànol rectificat adjunt.

2. Trametre-ho a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida per a la seva aprovació.



54.- APROVACIÓ INICIAL DEL PROJECTE DE MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PGL PER A LA DELIMITACIÓ D'UNA ÀMBIT D'ACTUACIÓ SOTMÈS A UN PLA DE MILLORA URBANA, EN L'ÀMBIT DEL SEMINARI


Vista la proposta de la cap del Servei Jurídic d'Urbanisme, per unanimitat s'acorda:

1. Aprovar inicialment la Modificació puntual de Pla General de Lleida per a la delimitació d' un àmbit d' actuació sotmès a un pla de millora urbana en l'àmbit del Seminari.

2. Sotmetre-ho a informació pública durant el termini d'un mes mitjançant anunci al BOP, a la premsa local i al tauló d'edictes municipal i notificar-ho a les persones afectades.



55.- ACORDANT SUSPENDRE L'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL TEXT REFÓS DEL PROJECTE DEL PLA PARCIAL DEL SUR 4, SITUAT AL SECÀ DE SANT PERE


Vista la proposta de la cap del Servei Jurídic d'Urbanisme, per unanimitat s'acorda:

SUSPENDRE l'aprovació definitiva del pla parcial urbanístic del SUR 4 situat al Secà de Sant Pere, presentat pels propietaris majoritaris de l'àmbit fins que no es presenti un nou text refós que incorpori les prescripcions assenyalades en l'informe del servei d'urbanisme de data 9 de gener 2007.



56.- APROVACIÓ DEL CONVENI DE GESTIÓ URBANÍSTICA AMB PROMOCIONES MAJES 2002 I HABITATGES LACOVI SL DE CESSIÓ ANTICIPADA D'UNA FINCA SITUADA AL SUR 22


Vista la proposta de la cap del Servei Jurídic d'Urbanisme, per unanimitat s'acorda:

APROVAR el Conveni de Gestió Urbanística subscrit en data 23 d'octubre de 2006 entre l'Ajuntament de Lleida i les Srs. Rosario-Rosa Aventin Colome i Coral-Maria Castells Aventín, en el qual cedeixen anticipadament a favor de l'Ajuntament de Lleida, el terreny afectat de vialitat amb una superfície de 147,46 m2 classificada de sòl urbanitzable no delimitat inclosa en el SUR 22 .



57.- APROVACIÓ CONVENI DE GESTIÓ URBANÍSTICA DE CESSIÓ ANTICIPADA D'UNA FINCA SITUADA AL SUR 7 SUBSCRIT AMB EL SR. ANTONIO BOTA SEGURA I ALTRE


Vsita la proposta de la cap del Servei Jurídic d'Urbanisme, per unanimitat s'acorda:

APROVAR el Conveni de Gestió Urbanística subscrit en data 26 de març de 2007 entre l'Ajuntament de Lleida i els Srs Antonio Bota Segura i Milagros Segura Torrijos en el qual cedeixen anticipadament a favor de l'Ajuntament de Lleida el terreny afectat de vialitat amb una superfície de 55,50 m2 classificada de sòl urbanitzable delimitat inclosa en el SUR 7.



58.- APROVACIÓ TEXT DEL CONVENI AMB EL DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES RELATIU AL TRASPÀS DE LA GENERALITAT A L'AJUNTAMENT DELS TRAMS DE LA CARRETERA C-230 ENTRE ELS PK 0+000 AL 1+740 I LA CARRETERA L-702 ENTRE ELS PK 0+000 AL 1+100


Vista la proposta de l'Oficialia Major, per unanimitat s'acorda:

1r.- APROVAR el conveni de col·laboració entre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l'Ajuntament de Lleida, relatiu al traspàs de la Generalitat a l'Ajuntament dels trams de la carretera C-230a entre els PK 0+000 al 1+740 i la carretera L-720 entre els PK 0+000 al 1+100.

2n.- FACULTAR l'Il·lm. Sr. Alcalde atorgant-li poders tan amplis com siguin necessaris per a l'execució d'aquest conveni.



59.- APROVACIÓ ADDENDA AL CONVENI AMB EL MINISTERI DE FOMENT, LA GENERALITAT, RENFE I GIF (ACTUALMENT ADIF) PER AL DESENVOLUPAMENT DE LES OBRES DERIVADES DE LA TRANSFORMACIÓ DE LA XARXA ARTERIAL FERROVIÀRIA DE LLEIDA


Vista la proposta de l'Oficialia Major, amb 16 vots a favor del PSC, ERC-EV i ICV-EA i 10 abstencions de CiU i PP, s'acorda:

1r.- APROVAR el text de l'addenda al conveni de col·laboració subscrit en data 31 de juliol de 2002, entre la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Foment, l'Ajuntament de Lleida, RENFE i el GIF (actualment ADIF), pel desenvolupament de les obres derivades de la transformació de la xarxa arterial ferroviària de Lleida.

2n.- FACULTAR l'Il·lm. Sr. Alcalde, per a subscriure l'addenda al conveni esmentat en el punt anterior, així com amb poders tan amplis com siguin necessaris per a l'execució d'aquesta addenda.



60.- MOCIÓ CONJUNTA RELATIVA A LA SOL.LICITUD D'ACCELERACIÓ PER LA CONSTRUCCIÓ DELS PROJECTATS CEIPS CAP PONT, BALÀFIA I CIUTAT JARDÍ I ALTRES QÜESTIONS RELACIONADES


Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta de moció presentada conjuntament per tots els grups municipals:

Primer.- L'Ajuntament de Lleida insta el Departament d'Educació de la Generalitat a accelerar al màxim la construcció dels projectats CEIPS Cap Pont, Balàfia i Ciutat Jardí, i a preveure les mesures provisionals necessàries per acomodar adequadament els alumnes mentre aquests no disposin dels seus edificis escolars definitius.

Segon.- L'Ajuntament de Lleida es compromet a accelerar al màxim el procès de modificació dels usos permesos del solar de propietat municipal situat al carrer Salvador Espriu, entre els carrers Riu Ebre i Riu Besós, just darrera del CEIP Frederic Godàs. Espai que ha d'acollir el futur Institut d'Educació Secundària del barri de Cap Pont. En aquest sentit, l'Ajuntament de Lleida entén que hi ha una prioritat explícita en la incorporació d'aquest IES al barri atès el creixement contrastat de la seva població escolar.

Tercer.- L'Ajuntament de Lleida es compromet a treballar per tal de facilitar en el menor temps possible els solars que siguin necessaris per a la construcció dels centres educatius de primària i secundària que la ciutat de Lleida demanda i a treballar, com és el seu compromís de ciutat educadora, conjuntament i responsable amb el Departament d'Educació.

Quart.- Trametre aquests acords al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.



61.- MOCIÓ CONJUNTA DE TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS REFERENT A LES EMISSIONS DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ


Per unanimitat s'acorda aprovar la següent proposta de moció presentada conjuntament per tots els grups municipals:

Primer.- Reconèixer la tasca desenvolupada per Acció Cultural del País Valencià durant les darreres dues dècades, que ha fet possible l'emissió dels canals de televisió de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) al País Valencià, i donar-hi suport.

Segon.- Afirmar que cal preservar i potenciar l'existència de l'espai comú de cultura, llengua i comunicació a tots els territoris de parla catalana mitjançant l'accés, entre altres mitjans, de les emissions de les televisions públiques i, en especial, de les emissores de televisió de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

Tercer.- Instar el Govern a continuar fent les gestions necessàries amb el Govern de la Generalitat Valenciana per tal de garantir la reciprocitat en les emissions de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió en el territori valencià i de les emissions de la Radiotelevisió Valenciana en el territori català.