Gloria Rico Iribarne

Logo de Vox. Foto de Gloria Rico Iribarne.
Càrrecs:

Dades de contacte i xarxes socials

Correu electrònic:
grico@paeria.cat
Xarxes socials:

Formació i dades professionals

Estudis realitzats:

  • Llicenciada en ciències de la informació per la Universitat de Navarra.

Experiència professional:

  • 2022-2023: Institut Municipal d'Ocupació - Atenció a l'usuari, tasques de recepció i auxiliar administrativa.
  • 2020-2022: Freelance - Direcció Comercial, expansió i marca. Durant aquest període gestiono també les pàgines d'altres entitats a les xarxes socials.
  • 2019: La Gràfica, SL - Directora de comptes de l'empresa, dedicada a campanyes de Publicitat i màrqueting visual.
  • 2017-2019: Owner: Creació d'“oh my Gloh”, joieria i bijuteria d'alta gamma i complements. Importació d'Itàlia, producte nacional i creació pròpia. Gestió íntegra del negoci.
  • 2013-2016: PIMEC (patronal) - Responsable territorial a Lleida de la Patronal de les Petites i Mitjanes Empreses. Cap de premsa de la província, de cerca i gestió de CV i entrevistes per a futurs col·laboradors. Cadires de representació. Actualització i gestió de bases de dades. Control de balanços financers. Visites comercials i estratègies de màrqueting per a la venda de serveis i possibles partners. Actualització web, sharepoint, CRM, organització i gestió d'esdeveniments i jornades. Col·laboració amb gestores de polígons i Fundació PIMEC.
  • 2012: Grupo Pons - Posada en marxa del celler Clos Pons. Organització de visites exportació, notes de premsa, convocatòries. Expansió de marca i relacions institucionals. Entrevistes del personal de celler a atenció al públic, tasts, esdeveniments. Suport departament de màrqueting.
  • 2007-2013: Fundació Ferreruela Sanfeliu i ILO - Direcció general de la Fundació i Dircom de l'Institut Lleida d'Oftalmologia. Plans de comunicació per a ambdues entitats. Estratègia general de la Fundació, elaboració de projectes i formulació de subvencions. Edició i redacció de les revistes “Mirada” i “Innova” (Grup de clíniques Innova Ocular). Posada en marxa del projecte propi de la Fundació.
  • 2007-2013: Ohlalà - Agència de comunicació, organització d'actes culturals i creació de campanyes de tota mena. Entre elles, el “Tasta l’Òpera”, festival que integra l'òpera i la gastronomia a Lleida.
  • 1994-1999: RP i comunicació a Raïmat (Codorniu), delegada de Qualitat d'empresa constructora, redactora del Diari Segre a les seccions local, espectacles i cultura, redactora i locutora. Ràdio SER, Gijón.

Règim de retribució i dedicació

Dedicació Retribució Mensual Retribució Anual* Assistències 2024
Exclusiva 4.019,51 € 56.273,14 €


*Les retribucions anuals que apareixen en aquest quadre són el resultat de multiplicar la retribució mensual per catorze pagues.

Declaració de béns

Declaració d'activitats

Veure l'agenda institucional