Membres de la Comissió

Anna Sàez Mateu:

Anna Sàez MateuLlicenciada en Filologia Hispànica i Postgrau en Tècniques i Mitjans de Comunicació. Es va especialitzar en periodisme cultural i reportatges, dirigint el suplement dominical 'Lectura' del Diari Segre, i la revista en aranès 'Ara ath dia', a la vegada que exercia de corresponsal del setmanari El Temps a Ponent. Ha guanyat premis com el Pica d'Estats de la Diputació de Lleida en tres ocasions, el Tasis Torrent de la Diputació de Barcelona, o el Mila d'igualtat de gènere que convoca l'Ajuntament de Lleida.

Fidel Molina Luque:

Fidel Molina LuqueCatedràtic de Sociologia de la Universitat de Lleida i doctor en Història (Grups Socials). Postgraus en Mediació i Resolució de Conflictes i en Educació Intercultural. Destacats els seus treballs d’investigació sobre sociologia de l’educació, l’educació intercultural i les relacions intergeneracionals.

Josep Giralt Lladanosa:

Josep Giralt LladanosaVicepresident de la Federació ECOM i vocal de la Junta Directiva de l’associació ASPID. Amb més de 30 anys d'experiència en la gestió de la iniciativa social, especialment en l'àmbit de les persones amb discapacitat física, ha contribuït a gestionar i liderar organitzacions del Tercer Sector Social.


Certificat acord - Nomenament membres codi ètic