Transports

Des de 2005 Lleida forma part de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'Àrea de Lleida (ATM Lleida), un consorci que gestiona el transport públic de la ciutat i les comarques catalanes de la seva àrea d'influència (Segrià, Noguera, Pla d 'Urgell, Urgell, Segarra i Garrigues).

L'ATM Lleida va iniciar el 2008 el Sistema Tarifari Integrat (STI) de l'Àrea de Lleida, que permet utilitzar un únic bitllet per usar els autobusos urbans, interurbans i els Ferrocarrils de la Generalitat (tram Lleida-Àger de la Línia Lleida-la Pobla de Segur). 

El STI de l'àrea de Lleida inclou 149 municipis amb 360.510 habitants (INE 2010), en una extensió de 5.543 km2.

Carreteres

Les principals vies d'accés a la ciutat per carretera són l'autopista AP-2 i l'autovia A-2 que la connecten amb Madrid, Saragossa i Barcelona, i la N-240, que travessa les comarques de Tarragona. A mig termini, dues noves autovies uniran Lleida amb Osca A-22 i Viella A-14.

A més, la ciutat té una variant sud anomenada LL-11 que connecta la zona sud de la ciutat des de l'autovia LL-12, que serveix d'accés a l'autopista AP-2, fins a l'A-2 sentit Barcelona (sent l'A-2 la "variant nord").

Ferrocarril

Lleida disposa d'una estació de tren (anomenada Lleida-Pirineus) on Renfe serveix diverses línies regionals, nacionals i, des de 2003, l'alta velocitat (AVE). D'altra banda, FGC opera la línia Lleida-la Pobla de Segur des de 2004.

A més, Adif té una terminal ferroviària de mercaderies en un dels polígons de la ciutat, la instal·lació Logística de Pla de Vilanoveta.

Autobusos

Per facilitar la mobilitat interna a la ciutat, Lleida disposa d'una xarxa municipal de 12 línies d'autobusos gestionada per Autobusos de Lleida, a més de dues línies addicionals 101 i 128 cap a Alpicat i Torrefarrera que també efectuen parades dins de la ciutat i ajuden en la mobilitat interna. Autobusos de Lleida compta amb una flota de 44 autobusos, la pràctica totalitat d'ells adaptats a persones amb la mobilitat reduïda.

D'altra banda, diverses línies d'autocars connecten Lleida amb gairebé tots els municipis del Segrià i d'altres de la seva província, Catalunya, resta d'Espanya i Europa.

A més, s'inaugurarà una nova estació d'autobusos, que s'ubicarà al costat de l'estació ferroviària i entrarà en funcionament el 2025. El pressupost d'aquest projecte és de 40 milions d'euros.

Aeroport

La ciutat disposa de l'aeroport "Lleida-Alguaire", turísticament conegut com "Lleida-Pirineus". L'aeroport va ser inaugurat el 17 de gener de 2010, comptant amb unes modernes instal·lacions i un disseny avantguardista. Està situat a 15 quilòmetres de la ciutat, al terme municipal d'Alguaire. Actualment operen dues companyies, Air Nostrum, amb destinació a Palma i Thomas Cook Airlines operant paquets de vacances destinats a esquiadors amb destinació a Londres (Gatwick), Manchester, Belfast, Birmingham i Bristol.

Air Nostrum opera entre juliol i setembre vols directes a Eivissa i Menorca.